Outback

OUTBACK
CLASSIC

Nyt sinulla on viimeinen mahdollisuus ostaa
klassisen Outbackin olemassa oleva versio.

 

Etsi Jälleenmyyjä

Viimeisiä viedään. Tartu tilaisuuteen.

Nettohinta ja kaupan päälle kasa varusteita. Etusi 3730 €

Talvialennus 1720 € ja lisäksi 2010 € arvosta lisävarusteita asennettuna:
puskurinsuoja eteen ja taakse, suojalistat sivuille, lokasuojan levikkeet, takapuskurin suojalista, roiskeläppäsarja eteen ja taakse  

Kampanja koskee uusia tilauksia ja rajattua erää autoja. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai sopimuksiin.

TILAVA. KESTÄVÄ. TURVALLINEN.

Outback on kaikkea mitä Subarun omistaja rakastaa. Se on vertaansa vailla turvallisuuden, tilojen ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikkiin perheen aktiviteetteihin, suuriin tai pieniin.

AINA NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys.
Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista.
Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

Lue lisää nelivedosta

Eyesight

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka seuraavat auton etenemista. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight vähentää onnettomuusriskin puoleen ja estävät peräänajoista 84%.

Lue lisää EyeSightista

KESKITY TOIMINTAAN

Outback tarjoaa paljon mahdollisuuksia, jotka helpottavat elämää. Takaovien leveät askeleet auttavat kurottamaan kattokuormaan. Ssäilytyslokeroita ja juomatelineitä riittää. Huomattava on myös se, ettäluokkansa tilavimmilla takaistuimilla on myös säädettävät selkänojat.

 

HUOMAAVAINEN. SISÄLTÄ JA ULKOA.

Outbackissä yhdistyy kahden maailman parhaat puolet: karu, kestävä ulkomuoto yhdistettynä älykkääseen sisustukseen, joka tekee kaikista matkoista mukavia, turvallisia ja hauskoja. Tutustu, mitä Outback voi tarjota sinulle.

Katso lisätietoja

ANNA TILAA INTOHIMOLLESI

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. Outback mukautuu tarpeisiisi. Reilu tavaratila vetää jopa neljä 80 litran matkalaukkua.

Lisävarusteet

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSIPyydä apua asiantuntijalta tai varaa koeajo ottamalla yhteyttä lähialueesi jälleenmyyjään tai korjaamoon.