OUTBACK

VALMIINA TALVEEN

TURVALLISESTI LUMILLE
NELIVETO VAKIONA

 

Etsi Jälleenmyyjä

Kampanja on voimassa 31.12.2020 saakka, Kampanjat koskevat uusia tilauksia ja rajattua erää autoja. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai sopimuksiin.

TILAVA. KESTÄVÄ. TURVALLINEN.

Outback on kaikkea mitä Subarun omistaja rakastaa. Se on vertaansa vailla turvallisuuden, tilojen ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikkiin perheen aktiviteetteihin, suuriin tai pieniin.

AINA NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys.
Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista.
Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

Lue lisää nelivedosta

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka seuraavat auton etenemista. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight vähentää onnettomuusriskin puoleen ja estävät peräänajoista 84%.

Lue lisää EyeSightista

KESKITY TOIMINTAAN

Outback tarjoaa paljon mahdollisuuksia, jotka helpottavat elämää. Takaovien leveät askeleet auttavat kurottamaan kattokuormaan. Ssäilytyslokeroita ja juomatelineitä riittää. Huomattava on myös se, ettäluokkansa tilavimmilla takaistuimilla on myös säädettävät selkänojat.

 

HUOMAAVAINEN. SISÄLTÄ JA ULKOA.

Outbackissä yhdistyy kahden maailman parhaat puolet: karu, kestävä ulkomuoto yhdistettynä älykkääseen sisustukseen, joka tekee kaikista matkoista mukavia, turvallisia ja hauskoja. Tutustu, mitä Outback voi tarjota sinulle.

Katso lisätietoja

ANNA TILAA INTOHIMOLLESI

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. Outback mukautuu tarpeisiisi. Reilu tavaratila vetää jopa neljä 80 litran matkalaukkua.

Lisävarusteet