OUTBACK

KORKOTARJOUS 0,99 % +kulut

Nyt kaikkiin Subaru-malleihin korkotarjous 0,99 % +kulut.

Subaru on aina Subaru. Rakennamme autoja sinulle, joka haluat maailman johtavaa ja kokonaisvaltaista turvallisuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Lisäksi auton pitää olla hauska ajettava. Valitse malli jossa tunnet olosi kotoisaksi. Ennen kaikkea valitse se, jonka haluat mukaan jokapäiväiseen elämääsi.Outback on kehitetty sen omistajaa ajatellen. Outbackin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvät tavaratilat, monikäyttöisyys ja vetokyky. Niiden ansiosta auto on jo pitkään ollut sellaisten aktiivisten perheiden suosikki, jotka eivät halua tinkiä turvallisuudesta, helppokäyttöisyydestä ja mukavuudesta.

Suuret lasi-ikkunat ja kapeat pilarit takaavat Outbackille luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa.

Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet ovat Subarun erityispiirteitä ja tekevät autoistamme erityisen turvallisia.

Subarun tavoite on valmistaa maailman turvallisimpia autoja, ja kaikki testit osoittavat, että uusien autojemme myötä tavoite on toteutumassa. Pyrimme kohti tulevaisuutta, jossa kukaan ei loukkaannu Subarun kyydissä tai Subarun vuoksi. Tavoitteemme on suojata paitsi autossa matkustavia myös muita teiden käyttäjiä, kuten pyöräilijöitä ja jalankulkijoita.

LISÄÄ TURVALLISUUTTA

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Outback lukee nopeusmerkkejä ja voi rajoittaa auton nopeutta tietojen avulla.

MUKAUTUVAT AJOVALOT

Ajovalot eivät häikäise vastaantulijoita. Kaarrevalot seuraavat ohjauspyörän liikkeitä mutkaisilla teillä.

KASVOJEN TUNNISTUS

Infrapunakameran kasvojentunnistussovellus seuraa silmien liikettä ja varoittaa äänimerkillä tai merkkivalolla huomion herpaantumisesta tai nukahtamisvaarasta.

LISÄTOIMINTOJA

SISÄÄNRAKENNETTU KATTOTELINE

Uudet kattokaiteet, joissa on sisäänrakennettu kattoteline. Toimii helposti yhdellä kädellä. Aina mukana, valmis ja käytännöllinen.

HANDSFREE-AVAUS

Peräluukun voi avata helposti heilauttamalla kättä lähellä sensoria.

STARTEX-VERHOILU

Nyt voit valita Startex-verhoilun, joka on kestävää, vettähylkivää ja helposti puhdistettavaa polyuretaania.

OUTBACK TARJOAA LISÄKSI

11,6 TUUMAN NÄYTTÖ

Outback-infojärjestelmä on aina ollut hyvä, mutta 11,6 tuuman näyttö tekee siitä entistäkin paremman. Sen avulla hallitset useimpia auton toiminnoista ja se on tietenkin yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa.

MAAVARA

Outback on aina vienyt helposti perille, mutta nyt 21,3 sentin maavaran ansiosta se on vieläkin helpompaa.

UUSI ALUSTA

Outback rakentuu uudelle Subaru Global Platform (SGP) -alustalle. Perusrakenteen vääntöjäykkyys on kaksi kertaa edeltäjäänsä parempi ja se parantaa merkittävästi koriturvallisuutta, ajomukavuutta ja on hiljaisempi.

Kun haluat lisätietoja

 

Ota yhteys jälleenmyyjään