location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

OUTBACK

 

Hinnasto 

OUTBACK

 

Hinnasto 

Malli

Malli

Malli  Hinnat Vaihdelaatikko
2.5i Active 41 116,76 € Lineartronic
2.5i Ridge 43 375,21 €

Lineartronic

Malli  Hinnat Vaihteisto
2.5i -S Summit 49 011,77 € Lineartronic
360°

360°

 

Wilderness Green
KORI

KORI

KOE. NAUTI.

Tee rohkeita suunnitelmia. Uusi Outback vie sinut lähes kaikkialle. Kehittyneen SUBARU BOXER -moottorin polttoaine-tehokkuuden ansiosta pääset entistäkin pidemmälle. Ulkonäöltään ja suorituskyvyltään jykevä Outback pärjää sekä poluilla, että tiettömässä maastossa. Outback vie sinut minne ikinä haluat. Mallin muotoilu korostaa auton vankkuutta ja lujatekoisuutta. Tyylikkäiden sisätilojen materiaalit ovat laadukkaat ja tekniikka kätevää ja helppokäyttöistä.

Ulkoiset Varusteet

 

SISÄTILAT
 • Sisätilat
 • TEKNIIKKA
 • Mukavuus
 • Säilytystilat
 • 360°
Sisätilat

SISÄTILAT

TARTU JOKAISEEN HETKEEN

Nauti ja rentoudu. Tilavuus, ylelliset materiaalit ja päivitetty tekniikka tekevät Outback-mallin sisätiloista erinomaiset.

Sisätilojen varusteet

TEKNIIKKA

SISÄTILAT

OIVALTAVAA TEKNIIKKAA

Huippulaatua jokaiseen päivään. Älykkäästi suunnitellussa Outback-mallissa on erinomaisen käytännöllistä tekniikkaa. Teknisiä ominaisuuksia käytetään keskikonsolin 8 tuuman kosketusnäytön ja mittariston keskellä olevan LCD-näytön kautta. Outback-malliin on saatavana ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu 12 Harman/Kardon-kaiutinta, tai perustason äänentoistojärjestelmä, jossa on kuusi kaiutinta.*1 Koko järjestelmä on yhteensopiva älypuhelimen kanssa, joten yhteyksien ylläpitäminen on erittäin helppoa.*2

Lue lisää

Mukavuus

SISÄTILAT

TARPEITASI VASTAAVAT SISÄTILAT

Nauti ja rentoudu. Tilavuus, ylelliset materiaalit ja päivitetty tekniikka tekevät Outback-mallin sisätiloista erinomaiset.

 

Säilytystilat

SISÄTILAT

JOUSTAVAT RATKAISUT

Enemmän tilaa kaikelle, mitä tarvitset. Tavaratila on nyt entistä suurempi, ja sinne mahtuu jopa neljä 80 litran kokoista matkalaukkua. Tavaratilan pohjaa on madallettu entisestään tavaratilan kasvattamiseksi. Tavaratilaa voi myös laajentaa hetkessä istuinten avulla. Istuimet taittuvat 60/40-suhteessa, jolloin mukaan mahtuu suurikokoisiakin tavaroita.

360°

SISÄTILAT

Kaikki esitellyt laitteet eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa.
EYESIGHT

EYESIGHT

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Oleellinen osa tätä on peräänajojen estäminen, ja pyrimmekin varmistamaan, että onnettomuudet voidaan välttää. Tästä syystä olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän* 1. EyeSightjärjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat.*2 Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.


Lue lisää Eyesightista

TEKNIIKKA
 • BOXER -moottori
 • Symmetrinen neliveto
 • Vaihteistot
 • X-Mode
BOXER -moottori

TEKNIIKKA

Harvassa autossa on Outbackin kaltaista luontaista varmuutta. SUBARU BOXER -moottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, mikä tekee moottorin rakenteesta matalan. Näin moottorin ja siten koko ajoneuvon painopiste on matalalla, joten ajotuntuma on vakaa. Männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin, mikä vähentää moottorin värinää.

Lue lisää Boxer-moottorista

Symmetrinen neliveto

TEKNIIKKA

Hallinta tuo varmuutta, ja vakaus antaa Outback-mallille huomiota herättävää ketteryyttä. Subarumallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittely tarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta, ja auton matala painopiste tekee ajamisesta erittäin miellyttävää ja hallittua. Ainutlaatuinen symmetrinen AWD-neliveto tekee auton käsittelystä poikkeuksellisen palkitsevaa ja parantaa ajoturvallisuutta.

Lue lisää symmetrisestä nelivedosta

Vaihteistot

TEKNIIKKA

Jotta saisit kaiken hyödyn SUBARU BOXER -moottorista ja symmetrisestä AWD-nelivedosta, tehokas portaaton Lineartronic -automaattivaihteisto pitää moottorin optimaalisella suorituskykyalueella. Vaihteiston ohjaus tekee ajamisesta kevyttä, tasaista ja herkästi reagoivaa. Lineartronic-vaihteisto saa vääntävän moottorin toimimaan tasaisemmin ja samalla sen aiheuttamat mekaaniset äänet vähenevät. Kovemmassa kiihdytyksessä uusi porrastettu vaihto-ohjelma antaa kuljettajalle paremman tuntuman auton kiihtyvyydestä ja vahvistaa kuljettajan ja auton välistä yhteyttä.


Lue lisää vaihteistosta

X-Mode

TEKNIIKKA

Suorituskykyisen Outback-mallin ansiosta pääset sinne minne haluat. Symmetrinen AWD-neliveto takaa erinomaisen pidon lumessa, sateella ja epätasaisilla teillä. X-MODE-tekniikan ja alamäkihidastimen ansiosta autoa on entistä helpompi käsitellä jyrkissä rinteissä ja haastavassa maastossa.

Lue lisää X-Mode

TURVALLISUUS
 • EURO NCAP
 • AKTIIVINEN / PASSIIVINEN
EURO NCAP

TURVALLISUUS

Viisi tähteä Euro NCAP -törmäyskokeessa

Outback sai täydet viisi tähteä Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) -törmäyskokeessa.

AKTIIVINEN / PASSIIVINEN

TURVALLISUUS

Outback-malli on suunniteltu sekä matkustajien, kuljettajan että jalankulkijoiden turvallisuutta ajatellen, sillä tiedämme, että turvallisuus ja mielenrauha ovat ajomukavuuden perusta. Automme on suunniteltu heijastamaan tätä ajatusta. Automalliemme törmäysenergiaa vaimentava korirakenne suojaa jalankulkijaa onnettomuustilanteessa.

Lue lisää


TEE OUTBACK-MALLISTA YKSILÖLLINEN.

Räätälöi Outback tyyliisi sopivaksi Subarun lisävarusteilla.
Lisävarusteilla saat tarpeellisia lisätoimintoja, mukavuutta
ja yksilöllisyyttä Outbackisi ulkonäköön.

Lisävarusteet

Lisävarusteet

 • Kuljetus

 • Sisätilan varusteet

 • Suojaus

 • Ulkopuoli

 • Sisustus

 • Turvallisuus

 • Vanteet

 • Lisälämmittimet

 • audio & navigointi