OUTBACK

SÄÄSTÄ JOPA 
1.895 €

Etsi Jälleenmyyjä

SUBARU OUTBACK

ERINOMAISTA
PITOA

Säästä jopa 1.895 €, kun ostat Subaru Outbackin Active-varustetasolla kampanjahintaan 39.821,93 € (sisältää 600 € toimituskulut)
Kampanja voimassa rajatulle erälle autoja ja koskee uusia asiakastilauksia.
Tarjousta ei voi yhdistää muihin mahdollisiin tarjouksiin.

TARTU JOKAISEEN

HETKEEN

Älä jää paitsi seikkailuista. Outback vie sinut minne ikinä haluat. Mallin muotoilu korostaa auton vankkuutta ja lujatekoisuutta. 

Tyylikkäiden sisätilojen materiaalit ovat laadukkaat ja tekniikka kätevää ja helppokäyttöistä. Outback-mallissa yhdistyvät suorituskyky sekä erinomainen ajomukavuus.

TAHDOTKO KOEAJOLLE?

Koet Outbackin parhaiten koeajamalla sen.
Lämpimästi tervetuloa jälleenmyymälöihimme

Varaa koeajo

MAAILMAN SUURIN NELIVETOINEN

Nelivetoisuus on ollut osa Subarun olemusta vuodesta 1972, ja lähes kaikki automme ovat nelivetoja. Valmistamme ja myymme yli miljoona nelivetoautoa joka vuosi. Tämä on 50 prosenttia enemmän kuin Audi ja kaksi kertaa niin paljon Land Rover, mikä tekee meistä maailman suurimman nelivetojen valmistajan.

Lue lisää

TURVALLISUUS

Subaru valmistaa maailman turvallisimmat autot. Olemme tehneet aktiivista kehitystyötä parhaan mahdollisen turvallisuuden hyväksi aivan toimintamme alusta lähtien vuodesta 1958. Tehtaalla tehtiin omia törmäystestejä jo 60-luvulla.

Lue lisää

JOUSTAVAT RATKAISUT

VAIHTELEVIIN TARPEISIISI

ULKOPUOLI/SISÄTILAT

Nauti ja rentoudu. Tilavuus, ylelliset materiaalit ja päivitetty tekniikka tekevät Outback-mallin sisätiloista erinomaiset.

Tarkastele ulkopuolta tai sisätiloja tarkemmin

KESKIÖSSÄ TOIMIVUUS

Enemmän tilaa kaikelle, mitä tarvitset. Tavaratila on nyt entistä suurempi, ja sinne mahtuu jopa neljä 80 litran kokoista matkalaukkua. Tavaratilan pohjaa on madallettu entisestään tavaratilan kasvattamiseksi. Tavaratilaa voi myös laajentaa hetkessä istuinten avulla. Istuimet taittuvat 60/40-suhteessa, jolloin mukaan mahtuu suurikokoisiakin tavaroita.