TAKUU

Uskomme autoihimme. Sen vuoksi tarjoamme niihin myös kattavan takuun.

Takuuehdot on esitetty lyhyesti alla. Saat täydelliset tiedot takuun voimassaolosta ja ehdoista autonomistajan dokumentaatiosta tai lähimmästä valtuutetusta Subaru-liikkeestä.

Kun ostat Subarun, saat siihen kolmen vuoden (tai 100 000 km:n) uuden ajoneuvon takuun, kolmen vuoden vahinkotakuun sekä 12 vuoden ruostumattomuustakuun. Uuden ajoneuvon takuu on voimassa koko Euroopassa. Kolmen vuoden (tai 100 000 km:n) takuu koskee Subarun alkuperäisosia tai alkuperäisiä lisävarusteita.

Huomaa, että tässä on mainittu vain osa takuuehdoista. Täydelliset takuuehdot saat lähimmältä Subaru-jälleenmyyjältä.

Uuden ajoneuvon takuu

Uuden ajoneuvon takuu kattaa materiaali- ja valmistusviat. Takuu on voimassa Euroopassa kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin ajan. Takuu astuu voimaan rekisteröintipäivänä. Uuden ajoneuvon takuu on voimassa myös, jos auto saa uuden omistajan takuun voimassaoloaikana.

Subarun alkuperäisosien ja lisävarusteiden takuu

Valtuutettujen Subaru-korjaamoiden myymillä ja auton omistajan tai käyttäjän maksamilla Subarun alkuperäisosilla ja lisävarusteilla on materiaalivikoja koskeva takuu. Takuu on voimassa yhteensä 36 kuukautta ostopäivästä alkaen tai 100 000 kilometrin ajan.

e-Boxer Hybridiakun Takuu

Jos Subaru on varustettu e-Boxer voimansiirrolla, hybridiakun (118 V akku) takuu on 96 kuukautta tai 160 000 km sen mukaan kumpi täyttyy ensin.

Maali- ja pintaruostetakuu

Subaruissa on maali- ja pintaruostetakuu, joka on voimassa ajokilometreistä riippumatta kolme vuotta rekisteröintipäivästä alkaen.

Ruostumattomuustakuu

Subarussasi on ruostumattomuustakuu, joka on voimassa 12 vuotta rekisteröintipäivästä alkaen, ajokilometreistä riippumatta. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheistä johtuvan korin puhkiruostumisen (eli reiät, jotka läpäisevät pellin sisä- tai ulkopuolelta). Korin pitkäaikainen suojaaminen ei edellytä ruostesuojan jälkikäsittelyä. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että noudatat Subarun ohjeita mahdollisimman tarkasti, ja huolehdit autostasi, sekä tarkastat korin auton takuu- ja huolto-oppaassa kuvatulla tavalla.