Forester

SUBARU FORESTER

TEHOKAS, KÄYTÄNNÖLLINEN JA TURVALLINEN

Luotettava ja voimakas aina, kun sitä tarvitaan.
Forester voi vetää myös raskasta kuormaa. Kuljettaja istuu korkealla, jonka ansiosta näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Forester on saanut korkeimmat mahdollisimmat pisteet Euro NCAP:ssa lapsiturvallisuudessa.

Suurinta luksusta on päästä turvallisesti kotiin. Subarut on suunniteltu alusta asti tästä näkökulmasta tavoitteena valmistaa maailman turvallisimpia autoja. Tämä ajatus kattaa niin autossa matkustavat kuin myös kaikki muut tiellä liikkujat ihmisiä ja eläimiä myöten. Jotta tähän päästään on autossa aina vakiona neliveto, hyvä matkustusmukavuus sekä maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmä, joka auttaa välttämään onnettomuuksia. Foresterissa nämä ominaisuudet yhdistyvät hyvään veto- ja kuormakapasiteettiin, luotettavuuteen ja monipuolisuuteen sekä kykyyn kuljettaa sinut ja matkustajat mihin tahansa olettekin menossa säästä riippumatta. Siksi Forester on aktiivisen perheen ykkösvalinta.

Subarun pyrkimyksenä on valmistaa maailman turvallisimpia autoja, ja kaikki testit osoittavat, että uusien autojemme myötä tavoite on toteutumassa. Forester on saanut parhaimmat arvosanat kaikissa törmäystesteissä kaikilla mantereilla.

Pyrimme kohti tulevaisuutta, jossa kukaan ei loukkaannu Subarun kyydissä tai Subarun vuoksi. Tavoitteemme on suojata paitsi autossa matkustavia myös muita teiden käyttäjiä, kuten pyöräilijöitä ja jalankulkijoita.

Forester tarjoaa useita älykkäitä ja elämää helpottavia toimintoja. Takaovien leveät kynnyslistat auttavat ylettämään katolla oleviin tavaroihin. Kynnykset peittävien ovien ansiosta vaatteet eivät likaannu, vaikka auto olisikin likainen. Autossa on tietysti myös runsaasti säilytystilaa sekä mukipidikkeet.

AINA
NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys.
Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Foresterilla on hyvä vetokyky ja erinomainen vakautusjärjestelmä turvallisempaa hinausta varten.

Lue lisää nelivedosta

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka kuvaavat auton etenemistä. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight ovat puolet vähemmän osallisina onnettomuuksissa ja estävät peräänajoja ennakolta peräti 84%.

Lue lisää EyeSightista

KESKITY
TOIMINTAAN

Forester tarjoaa monia elämää helpottavia toimintoja. 
Takaovien leveät kynnyslistat auttavat ylettämään katolla oleviin tavaroihin. Kynnykset peittävien ovien ansiosta vaatteet eivät likaannu, vaikka auto olisikin likainen. Runsaasti säilytystilaa sekä mukipidikkeet.

Katso lisätietoja

SÄHKÖAVUSTEINEN BOXER-MOOTTORI

E-Boxerissa olemme parannelleet jo aiemmin hyväksi osoittautuneita piirteitä ja hioneet asiakkaidemme arvostamia ominaisuuksia.

Lue lisää e-Boxerista

SUBARU VALMISTAA

1,2 MILJOONAA

NELIVETOAUTOA JOKA VUOSI

AINA

TYYTYVÄISET

ASIAKKAAT

HUOMAAVAINEN. SISÄLTÄ JA ULKOA.

Suuret ikkunat ja kapeat pilarit antavat Foresterille luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet.

Katso lisätietoja

ANNA TILAA INTOHIMOLLESI

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. Luo Foresteriisi tilaa kaikelle mistä pidät.

Lisävarusteet

 

TEITKÖ JO PÄÄTÖKSEN?

 

Tule ja koeaja Forester!

Varaa koeajo