NELJÄ MALLIA. 
VAIN SINULLE.

MEIDÄN AUTOT

SAMA KORKEA TURVALLISUUSTASO.
NELJÄ ERILAISTA MALLIA. 

Subaru on aina Subaru. Rakennamme autoja sinulle, joka haluat maailman johtavaa ja kokonaisvaltaista turvallisuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Lisäksi auton pitää olla hauska ajettava.

Valitse malli jossa tunnet olosi kotoisaksi. Ennen kaikkea valitse se, minkä haluat mukaan jokapäiväiseen elämääsi.

Uusi Crosstrek

Turvallinen valinta sinulle, joka haluat maksimaalisen Subaru-tunnelman kompaktissa muodossa.

Aina valmis seikkailuun vaikka vain viikonlopuksi.

Tutustu Crosstrek

Solterra

Kaikkea sitä mitä Subarulta odotat: neliveto ja kaikki turvallisuusvarusteet vakiona.

Erona muihin malleihin on, että siinä on täyssähköinen voimalinja jolla pääset jopa 460km.

Tutustu Solterra

Forester

Sinulle joka tarvitset työhevosen, joka vie perille asti. Forester rakastaa metsäteitä ja mutaa, mutta on yhtä pätevä myös pitkällä matkalla ja kaupungissa. Juuttumisen riski on minimaalinen. Sinun mahdollisuutesi takertua Foresteriin ovat suuremmat.

Tutustu Foresteriin

Outback

Outback on vertaansa vailla turvallisuuden, tilan ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen sinulle, joka etsit autoa kaikenlaiseen perheen toimintaan. Outback oli ensimmäinen laatuaan maailmassa ja on edelleen ykkönen.

Tutustu Outbackiin

MITÄ SAAT SUBARUUSI?

KAIKKI SISÄLTYY HINTAAN. KAIKISSA MALLEISSA.

KORKEIN TURVALLISUUS

Emme halua tehdä kompromisseja turvallisuudesta. Siksi maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmämme, EyeSight, on mukana vakiovarusteena. Turvallisuus ei saa koskaan olla vain lisävaruste, koska tavoitteemme on rakentaa maailman turvallisimmat autot.

Lue lisää turvallisuudesta

AINA NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys, joten se löytyy kaikista malleistamme. Neliveto tarjoaa myös hyvät maasto-ominaisuudet ja loistavan vetokyvyn.

Lue lisää nelivedosta

SUBARU – VALMIIKSI VARUSTELTU

Lupaamme, että Subarussa olet turvassa ja että se täyttää niin arjen tarpeet kuin seikkailun vaatimukset. Tämä edellyttää, että autosi on varusteltu kaikilla saatavissa olevilla turvallisuusvarusteilla – ja sehän on! Voimme myös luvata sinulle toimivan ja tarkoituksenmukaisen auton menetpä sitten mihin tahansa. Tämäkin tosin edellyttää, että autossasi on kaikki tarvittavat ominaisuudet jo hankintahetkellä – ja nehän ovat! Kun vertaat Subarun hintaa kilpailijoihin, pidä aina mielessä, että Subarussa varusteet sisältyvät hintaan. Silloin huomaat, että Subaru todellakin kestää vertailun!

OLETKO VALMIS KIERROKSELLE?

 

KOEAJA NYT

 

ETSI JÄLLEENMYYJÄ