All The Way

2024 on vaalien supervuosi, jonka aikana vaalit järjestetään yhteensä 76 valtiossa ja jopa puolet maailman väestöstä valitsee johtavat poliitikkonsa.
Vaikka maailman ja oman lähiympäristömmekin tapahtumat aiheuttavat epävarmuutta enemmän kuin pitkään aikaan, me Subarulla uskomme useimpien tavallisten ihmisten tavoin, että yhteistyö eri tasoilla vie meitä eteenpäin.

Tästä All The Way -lehden kevätnumerosta voit lukea muutamista tuotteistamme ja palveluistamme, jotka ovat syntyneet yhteistyön tuloksena.

Lue asiakaslehtemme

Solmimamme kumppanuudet on suunniteltu tuomaan sinulle lisäarvoa ja tekemään Subarun omistamisesta vaivatonta.
Olemme valinneet yhteistyökumppanimme huolellisesti varmistaaksemme, että niiden laatu ja palvelu vastaavat tasoa, johon olet Subarun omistajana tottunut.

Myös Subaru Corporationin sisällä on lisätty osastojen välistä yhteistyötä uusien automallien kehittämisessä. Viime syksynä Subarun uuden toimitusjohtajan Atsushi Osakisin johdolla avattiin upouusi kehityskeskus Tokion pohjoispuolella sijaitsevan Subarun tehtaan yhteyteen.

Yhtiön kaikkien osastojen asiantuntemusta hyödyntävän keskuksen tavoitteena on puolittaa uuden automallin kehittämiseen kuluva aika. Lähestymistavan ansiosta pystymme säilyttämään asemamme huippulaadukkaiden ja -turvallisten autojen kehityksen kärjessä ja voimme tarjota uusinta teknologiaa entistäkin nopeammin.