All The Way

Tavoitteet pitää aina asettaa korkealle. Vain siten varmistetaan, että kaikki mahdollinen tulee tehdyksi tavoitteen eteen. Kysymys on asenteesta, sitoutumisesta ja totta kai resursseista.

 

Subaru on julistanut selkeäksi tavoitteekseen valmistaa maailman turvallisimmat autot. Tähän tavoitteeseen se tähtää laajalla tuotekehitysohjelmalla, johon on panostettu ja panostetaan miljoonia.

 

Se pitää sisällään sekä aktiivisia autoa ja ajotilannetta seuraavia huipputeknologioita että passiivisia rakenteellisia innovaatioita siltä varalta, että onnettomuuteen kuitenkin joudutaan. Euro NCAP-testien viime vuosien hyvät tulokset osoittavat, että Subarun panostukset turvallisuuteen ovat kantaneet hedelmää.

 

Kun Suomen Metsästäjäliitto ilmoitti tehostavansa edelleen metsästysturvallisuuteen liittyvää työtään, oli Subarun sen yhteistyökumppanina helppo liittyä tukemaan tätä työtä.

 

Metsästysturvallisuus ei Suomessa ole mitenkään huonolla tasolla. Päinvastoin Suomi kuuluu eurooppalaisessa vertailussa kärkikastiin. Tästä huolimatta Metsästäjäliitto näkee, että jokainen metsästysonnettomuus on inhimillinen tragedia, jonka ehkäisemiseksi kannattaa tehdä kaikki mahdollinen.

 

Nyt kampanja on valmis lanseerattavaksi. Varmista yhteinen turvallisuus on kampanjalause, jonka myös Subaru ylpeästi allekirjoittaa!