location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

SUBARU XV

 

TEKNISET TIEDOT

SUBARU XV

 

TEKNISET TIEDOT

Malli

Malli

Malli Hinnat Vaihteisto
1.6i Base (WLTP) 31 797,71 € Lineartronic
1.6i Ridge (WLTP) 35 986,48 € Lineartronic

 

 

 

360°

360°

Cool Grey Khaki
Kori

Kori

SUBARU XV -mallissa yhdistyy urbaani tyylikkyys ja jylhän kaunis muotoilu. Auton uudet ominaisuudet innoittavat kuljettajia ja inspiroivat heidän elämäänsä. SUBARU XV:llä suoriudut mielipuuhistasi tyylikkäästi ja mukavasti. Jokaisesta päivästä voi tulla iloinen seikkailu.

Lue Lisää

Sisätilat
 • Sisätilat
 • sisätilat
 • OLE YHTEYDESSÄ
 • 360°
Sisätilat

Sisätilat

Kun avaat SUBARU XV:n ovet, huomaat heti sen modernin ja urheilullisen muotoilun. Entistä tilavampi ja tyylikkäämpi sisusta ja mukavat istuimet tarjoavat nautinnollisen kokemuksen kuljettajalle ja matkustajille myös pitkillä matkoilla.

Lue Lisää

sisätilat

Sisätilat

AJA KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA JA MUISTOJA

SUBARU XV:n suuri tavaratila täydentää ajonautintoa. Leveä, lähes neliömäinen tavaratila helpottaa matkatavaroiden lastaamista ja purkamista.

Lue Lisää

OLE YHTEYDESSÄ

Sisätilat

SUBARU XV on varustettu tietoviihdejärjestelmällä, joka pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan missä tahansa oletkin. Navigointijärjestelmän*2 käyttö ja musiikin kuuntelu on helppoa 8 tuuman*1 kosketusnäytöllä, ja monitoiminäyttö ilmoittaa kuljettajalle ajoneuvon tärkeimpiä tietoja. Kosketusnäytön, mittaristonäytön ja monitoiminäytön välinen yhteys lisää mukavuutta, turvallisuutta ja nautintoa.

LUE LISÄÄ

360°

Sisätilat

Kaikki esitellyt laitteet eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa.

EyeSight

EyeSight

Useat itsenäiset instituutiot ovat luokitelleet eyesight-järjestelmän maailman parhaaksi. Eyesight ei toimi sijaisenasi, mutta auttaa sinua välttämään onnettomuuksia. Järjestelmä perustuu stereokameraan ja ainutlaatuisesti tarjoaa kaikki toiminnot integroituna yhteen järjestelmään. Järjestelmä tunnistaa tiellä olevan auton, polkupyörän tai jalankulkijan ja jarruttaa automaattisesti mikäli kuljettaja ei reagoi ajoissa vaaraan. Eyesightilla on värinäkö, jolla se tunnistaa syttyvän jarruvalon ja lisäksi toimintoihin kuuluu mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin sekä kaistavahti.

Lue Lisää

TURVALLISUUS
 • TURVALLISUUS
 • Euro NCAP
TURVALLISUUS

TURVALLISUUS

SUBARU XV on pätevä crossover, jonka joustava liikkuvuus ja erinomainen vakaus mutkissa on henkilöautojen veroista. SUBARU XV:n symmetrinen neliveto ja hyvin reagoiva ohjaus vastaa hyvin kuljettajan ohjausliikkeisiin. Pääset määränpäähän mukavasti ja rauhallisesti.

Lue Lisää

Euro NCAP

TURVALLISUUS

Tunnustettu ja riippumaton Euro NCAP (European New Car Assessment Program) on testannut uuden Subaru XV:n. Uusi XV sai turvallisuudesta täydet viisi tähteä ja on yksi markkinoiden turvallisimmista autoista.

Lue Lisää

TEKNIIKKA
 • BOXER -MOOTTORI
 • SYMMETRINEN NELIVETO
 • Lineartronic
 • SUBARU GLOBAL PLATFORM -ALUSTA
BOXER -MOOTTORI

TEKNIIKKA

Boxer-moottorissa sylinterit ovat vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin ja männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin. Subaru on käyttänyt SUBARU BOXER -moottoreita yli 50 vuoden ajan johtuen sen monista eduista verrattuna muihin moottorityyppeihin. Boxer-moottorit tarjoavat kestävyyttä ja luotettavaa suorituskykyä.

SYMMETRINEN NELIVETO

TEKNIIKKA

Subarun symmetrinen neliveto jakaa voimaa kaikille pyörille paremman vedon saavuttamiseksi märillä ja liukkailla teillä. Vaakasuoralla ja symmetrisellä tasolla olevan järjestelmän matala painopiste tarjoaa vakaamman ja turvallisemman ajon.

Katso elokuvaa 

Lineartronic

TEKNIIKKA

Lineartronic-vaihteisto sopeutuu kaikkiin välityssuhteisiin ja tarjoaa tasaista ja portaatonta vaihteiden vaihtoa, mikä pitää moottorin tehokkaimmalla alueella tehokasta ja tasaista kiihdytystä, hyviä ajoominaisuuksia ja parempaa polttoainetaloutta varten. Vaihteistoa täydentää Subarun aktiivinen voimanjakoa hyödyntävä nelivetojärjestelmä. Voima välittyy oletusarvoisesti 60 % etuakselille ja 40 % taka-akselille, ja voimanjako säädetään 50/50-suhteeseen vasteena reaaliaikaisiin olosuhteisiin.

SUBARU GLOBAL PLATFORM -ALUSTA

TEKNIIKKA

Subaru Global Platform (SGP) on uuden sukupolven Subaru-ajoneuvojen perusta. Alusta parantaa turvallisuutta ja suorituskykyä, ja tarjoaa ainutlaatuisen Subaru-ajokokemuksen. Alusta on Subarun tulevaisuus ja tarjoaa entistä enemmän nautintoa ja mielenrauhaa kaikille kuljettajille ja matkustajille.

Lisävarusteet

Lisävarusteet

 • Kuljetus

 • Sisätilan varusteet

 • Suojaus

 • Ulkopuoli

 • Sisustus

 • Turvallisuus

 • Vanteet

 • Lisälämmittimet