Subaru XV på fältet

SUBARU XV

1.6 CORE

29 398,17€

Varusteet Tekniset tiedot

Subaru XV llä on uusi edullisempi hinta

Uuden Subaru XV 1.6 ansiosta olemme voineet alentaa Subaru XV-malliston lähtöhintaa.

Uudet hinnat alkavat nyt 29 398,17€ (ei sisällä toimituskuluja 600 €).

 

SE MITÄ MUUT
TARJOAVAT LISÄVARUSTEENA,
ON MEILLÄ VAKIONA

Turvallisuudesta, nelivedosta tai mukavuudesta emme suostu tinkimään. Tarjoamme aina parasta vakiovarusteina kaikissa autoissamme. Siksi Subarun ja asiakkaiden suhde on ainutlaatuinen, asia josta olemme hyvin ylpeitä. Subaru-asiakkaat ovatkin niitä kaikkein merkkiuskollisimpia.

RAKENNA ITSELLESI OMA SUBARU XV

Aina Vakiona:
Saatavilla olevat lisävarusteet:

KAIKKI MITÄ TARVITSET KOMPAKTISSA MUODOSSA

Subaru XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun. Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet. Malli on tehty Subarun uudelle alustalle ja on ansainnut Euro NCAP:ssa Luokkansa turvallisin auto -tittelin.

XV fem stjärnor i Euro NCAP

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpar eli kaksi
kameraa, jotka valvovat auton etenemistä. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight ovat puolet harvemmin osallisina onnettomuuksissa ja estävät peränajoista 84%.

Lue lisää EyeSightista

Subaru XV e-boxer med takbox

AINA NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

Lue lisää nelivedosta

KESKITY TOIMINTAAN

Subaru XV tarjoaa monia elämää helpottavia toimintoja. Vankka ja kestävä rakenne osoittavat, että auto on tehty käytettäväksi. Korkean maavaran ansiosta autoon on helppo päästä ja sen ympärillä on helppo liikkua.

SÄHKÖAVUSTEINEN BOXER-MOOTTORI

e-boxer

E-Boxerissa olemme onnistuneet parantamaan jo entuudestaan hyviä ominaisuuksia ja lisäksi hienosäätäneet piirteitä, joita autojemme omistajat arvostavat eniten.

Lue lisää

LOPPUUN ASTI AJATELTU,SISÄLTÄ JA ULKOA.

Suuret ikkunat ja kapeat pilarit antavat Subaru XV:lle luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet.

Katso lisätietoja

ANNA TILAA INTOHIMOLLESI

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. XV mukautuu tarpeittesi mukaan tarjoten enemmän tilaa matkustajille tai tavaroille.

Lisävarusteet

HALUATKO AJAA SUBARU XV:TÄ?

Varaa koeajo

Etsi jälleenmyyjä

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSIPyydä apua asiantuntijalta tai varaa koeajo ottamalla yhteyttä lähialueesi jälleenmyyjään tai korjaamoon.