UUSI

SUBARU XV

Etsi Jälleenmyyjä

Kampanja on voimassa 31.7.2020 asti, eikä sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

SE MITÄ MUUT
TARJOAVAT LISÄVARUSTEENA,
ON MEILLÄ VAKIONA

Turvallisuudesta, nelivedosta tai mukavuudesta emme suostu tinkimään. Tarjoamme aina parasta vakiovarusteina kaikissa autoissamme. Siksi Subarun ja asiakkaiden suhde on ainutlaatuinen, asia josta olemme hyvin ylpeitä. Subaru-asiakkaat ovatkin niitä kaikkein merkkiuskollisimpia.

RAKENNA ITSELLESI OMA SUBARU XV

Aina Vakiona:
Saatavilla olevat lisävarusteet:

ACTIVE

Alk.
36 565.87 €
(40 966.17 €)

RIDGE

Alk.
37 761.77 €
(42 162.07 €)

SUMMIT

Alk.
42 411.64 €
(46 811.94 €)

HYÖDYNNÄ….

JOKAINEN MAHDOLLISUUS

Subaru XV on kehitetty sen omistajaa ajatellen. Neliveto, kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet ovat tehneet XV:stä aktiivisten perheiden ykkösvalinnan.

Malli on tehty Subarun uudelle alustalle ja on ansainnut Euro NCAP:ssa Luokkansa turvallisin
auto -tittelin.

Subaru käyttää aina omaa teknologiaansa ja ainutlaatuisia ratkaisuja, joten kompromisseille ei ole koskaan tarvetta. Subaru XV on juuri niin hyvä kuin halusimme sen olevan.

 

UUSI SUBARU XV

Etsi Jälleenmyyjä

SÄHKÖHYBRIDI SUBARUN TAPAAN

E-Boxerissa olemme onnistuneet parantamaan jo entuudestaan hyviä ominaisuuksia ja lisäksi hienosäätäneet piirteitä, joita autojemme omistajat arvostavat eniten. Sähkömoottorin lisäämistä taka-akselin päälle ei edes harkittu, sillä se olisi muuttanut Foresterin ominaisuuksia huonompaan suuntaan. Sen sijaan päätimme sijoittaa sähkömoottorin vaihteiston sisälle. Näin saatoimme säilyttää nelivetomme entisellään – jatkuvana ja symmetrisenä.

Lue lisää