soltera_logo.png

Video näyttää Pohjois-Amerikan tekniset tiedot.

Subaru Solterran Euroopan ensi-ilta

Subarun ensimmäinen sähköinen ja käytännöllinen perheauto on rantautunut Eurooppaan. Hyvin varusteltu SUV takaa, että sinä ja kaikki rakkaasi pääsevät aina perille turvallisesti.

Juuri näitä samoja ominaisuuksia Subarun omistajat ovat aina odottaneet ja arvostaneet. Nyt ne ovat ensi kertaa saatavilla Subaruun, joka on täyssähköinen. Kokonaan uusi Solterra tullaan lanseeraamaan markkinoille vuoden 2022 puolivälissä.

Solterra i skogen

Nimi on valittu osoittamaan arvostusta ja kunnioitusta planeettaamme kohtaan sekä taivaankappaleelle, jonka tuottama energia on tuntemamme elämän edellytys.

solterra i solnedgång
Solterra i skogen

Nimi on valittu osoittamaan arvostusta ja kunnioitusta planeettaamme kohtaan sekä taivaankappaleelle, 

strålkastarna släckta

jonka tuottama energia on tuntemamme elämän edellytys.

Solterra bredvid en gunga
brun interiör

Subaru haluaa säilyttää perinteiset arvonsa myös tulevaisuudessa. Se haluaa tarjota mahdollisuuden päästä lähelle luontoa sähköautolla, jolla on kyky edetä, vaikka tie jo päättyikin ja palata sieltä turvallisesti kotiin. Nämä samat ominaisuudet luonnehtivat muitakin mallejamme: Subaru XV, Forester ja uusi Outback. Solterra on aivan uusi SUV, jossa on kaikki mitä Subarulta odotatkin. Vain yksi asia erottaa sen muista malleista. Se toimii sähköllä.

Haluatko tietää enemmän ja olla ensimmäisten joukossa koeajolla?

Kirjaudu ja saat tiedon heti kun sivulle päivittyy jotakin uutta, mielenkiintosta ja tärkeää uudesta Subaru Solterrasta. Pidämme sinut ajan tasalla tarjoamalla lisää tietoa, kuvia ja videoita heti kun ne ovat saatavilla tehtaan tuotekehitysosastolta.
Kun lanseeraus lähestyy, sinut kutsutaan myös tutustumaan uutuuteen.

Yhteystiedot

Vuonna 2022 Subaru esittelee aivan uuden sähköautomallin, Solterran. Se on täyssähkö-SUV, jossa on kaikki ominaisuudet mitä Subarulta olet tottunut odottamaan: erittäin turvallinen, luotettava, tottakai neliveto ja runsas vakiovarustelu.

Foresterin kokoisessa Subaru Solterrassa on teknisesti kokonaan uusi alustaratkaisu: e-Subaru Global Platform. Kuten aina Subaru tähtää korkean tason turvallisuuteen ja vakaisiin ajo-ominaisuuksiin. Nämä ydinarvot ohjaavat kaikkien Subaru-mallien kehitystyötä teknisistä ratkaisuista riippumatta.

Tule mukaan matkalle kohti maailman ensi-iltaa tänä syksynä ja lanseeraukseen Suomen markkinoille vuonna 2022. Tälle sivulle päivittyy jatkuvasti uutisia, ominaisuuksia ja tietoa Subaru Solterrasta.