soltera_logo.png

Subaru Solterran
ensiesittely lähestyy!

Kauan odotettu Subaru Solterran ensiesittely lähestyy, olemme varmoja, että tulette yllättymään iloisesti. Solterrasta löytyy kaikki, mitä vain Subaru pystyy tekemään; johtavaa turvallisuusteknologiaa, neliveto ja todella kattava varustelu jo perusmallista alkaen.

Ota yhteys jälleenmyyjään

Solterra on 100 % Subaru ja 100 % sähköinen.

Autossa on vankka perusrakenne ja kehittyneitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä, jotka takaavat maksimaalisen turvallisuuden kaikille auton sisällä ja myös sen ulkopuolella.

Subarun symmetrinen neliveto tarjoaa luokkansa parasta käsiteltävyyttä, turvallisuutta kaikissa olosuhteissa ja huippuluokan ajonautintoa.

Solterra
Solterra

Solterrasta löytyy paljon käytännöllistä tilaa. Älykkäät ratkaisut mahdollistavat auton pakkaamisen järkevästi, oli kyse sitten pienestä lounaslaukusta tai isommistakin vapaa-ajan varusteista.

Näitä ominaisuuksia Subarun omistajat ovat arvostaneet ja autoilta odottaneet jo sukupolvien ajan. Nyt ne ovat saatavilla tässä täyssähköisessä autossa.

Jokapäiväistä käytännöllisyyttä

Solterrassa on tilava, käytännöllinen ja helppokäyttöinen tavaratila, jonka käytännöllisyyttä korostaa kaksitasoinen lattia. Ylempi taso tekee kuormapinnasta täysin tasaisen, alempi lisää syvyyttä ja mahdollistaa 452 litran maksimitilavuuden.

Nelivedossa X-Mode vakiona

Solterrassa on kaksi tasavahvaa sähkömoottoria ja molemmilla puolilla yhtä pitkät vetoakselit. Subarun tunnusmerkki, symmetrinen neliveto, on säilynyt ja se on nyt tehokkaampi kuin koskaan ennen.

Sähkömoottorien lineaarinen teho antaa välittömän ajovasteen ja teho jakautuu tasaisesti kaikille pyörille.

 

Subarun X-Mode pitoavustin säätää voimanjakoa maanpinnan mukaisesti – tämä auttaa kuljettajaa säätelemään oikean nopeuden hankalissakin olosuhteissa niin ala- kuin ylämäissä.

Turvallisuus aina vakiona

Solterran kattavaan turvavarusteluun kuuluu ajoavustaja, niin sanottu elektroninen kakkoskuski. Se auttaa kuljettajaa pysymään keskittyneenä juuri oikeisiin asioihin koko matkan ajan havaitsemalla ja ilmoittamalla mahdollisista vaaratilanteista jo ennalta.

Hätätilanteessa avustin auttaa välttämään törmäykset myös ihmisiin ja eläimiin. Monet turvallisuusavustimet ovat jo tuttuja Subarujen kuljettajille, uutta on Safe Exit Assist, joka varoittaa kuljettajaa avaamasta ovea, jos vaikkapa toinen moottoriajoneuvo tai esimerkiksi pyöräilijä on lähestymässä pysäytettyä autoa takaapäin.

Ulkopuoli

Solterrassa on voimakas muotoilukieli, joka huokuu perinteisiä Subaru-ominaisuuksia ja joka on välittömästi tunnistettavissa Subarun kuusikulmaisen säleikön ääriviivojen ansiosta. 

Pitkä akseliväli, korkea maavara ja visuaalisesti matala painopiste heijastavat Solterran runsasta sisätilaa, luotettavaa liikkuvuutta ja turvallisia tieominaisuuksia.

Sisätilat

Sisustus on suunniteltu käytännölliseksi, helposti ymmärrettäväksi ja lisäämään entistä korkeampaa turvallisuustasoa korkean ajomukavuuden, runsaan tilan ja kuljettajalle luottavan hallinnan tunteen ansiosta. 

Käytännölliset säilytysvaihtoehdot, langaton lataus ja viestintä matkapuhelimen kanssa sekä loogiset säätimet ja valikot tekevät jokaisesta matkasta vaivatonta.

100% sähköisyyttä

Sinun ja tulevien sukupolvien ei enää tarvitse tehdä valintaa Subarun uniikkien vahvuuksien ja täyssähköisyyden välillä. Solterrasta löytyvät ne kaikki. Autossa on kaksi 80kW:n sähkömoottoria, vääntöä 168 Nm ja akuston koko on 71,4 kWh.

Sähköinen toimintamatka on > 400 kilometriä eli riittävästi useimpien ihmisten jokapäiväisiin tarpeisiin. Kotilatauksessa akut latautuvat täyteen 6,5 tunnissa, 150 kW pikalatauksella akusto latautuu 20-80 prosenttiin 20 minuutissa.

Huoletonta omistamista

Auto on suunniteltu palvelemaan pitkään ja luotettavasti. Solterran akut ovat kestävät, ne säilyttävät kymmenen vuoden ajan vähintään 90 % kapasiteetistaan.

Täysin varusteltu

Solterra tulee markkinoille kolmella eri varustetasolla. Värivaihtoehtoja on kaikkiaan seitsemän. Kaikki mitä olet edeltä lukenut – ja paljon muuta – on vakiona jokaisessa versiossa. Solterra on sähköauto, joka sisältää kaikki Subarun perinteiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet.

Dark Blue Mica

Dark Blue Mica

Black Mica

Black

Emotional Red

Emotional Red

Precious Metal

Precious Metal

Harbor Mist Grey Pear

Harbor Mist Grey Pearl

Harbor Mist Grey Pearl

Harbor Mist Grey Pearl / Black Mica

Platinum White Pearl Mica

Platinum White Pearl Mica

Haluatko tietää enemmän ja olla ensimmäisten joukossa koeajolla?

Kirjaudu ja saat tiedon heti kun sivulle päivittyy jotakin uutta, mielenkiintosta ja tärkeää uudesta Subaru Solterrasta. Pidämme sinut ajan tasalla tarjoamalla lisää tietoa, kuvia ja videoita heti kun ne ovat saatavilla tehtaan tuotekehitysosastolta.
Kun lanseeraus lähestyy, sinut kutsutaan myös tutustumaan uutuuteen.

Yhteystiedot