Uusi Solterra

Kesäkampanja
Korkotarjous 0,99 % +kulut

säästä jopa 

3 500 € 

Varusteet ja hinnat

 

 

Nyt kauan odotetuilla päivityksillä!

Uusi ergonominen
kuljettajaympäristö

3-vaihelataus

Akun lämmitys
latauksen aikana

Subaru Solterra 

100 % SUBARU
100 % SÄHKÖINEN

Täysin uudessa Subaru Solterrassa on kaikki mitä voit Subarulta odottaa. Neliveto ja kaikki turvajärjestelmät vakiona sekä uskomattoman korkea vakiovarustetaso. Ainoa ero on se, että se toimii sähköllä jopa yli 460 kilometriä, jos vain haluat.

Autossa on vankka perusrakenne ja kehittyneitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä, jotka takaavat maksimaalisen turvallisuuden kaikille auton sisällä ja myös sen ulkopuolella.

Subarun symmetrinen neliveto tarjoaa luokkansa parasta käsiteltävyyttä, turvallisuutta kaikissa olosuhteissa ja huippuluokan ajonautintoa.

Solterrasta löytyy paljon käytännöllistä tilaa. Älykkäät ratkaisut mahdollistavat auton pakkaamisen järkevästi, oli kyse sitten pienestä lounaslaukusta tai isommistakin vapaa-ajan varusteista.

Näitä ominaisuuksia Subarun omistajat ovat arvostaneet ja autoilta odottaneet jo sukupolvien ajan. Nyt ne ovat saatavilla tässä täyssähköisessä autossa.

Maksimaalista turvallisuutta kaikissa olosuhteissa

Kaikki turvallisuuteen liittyvä kuuluu vakiovarustukseen. Se sisältää mm. kuljettajan avustinjärjestelmän, joka auttaa kuljettajaa havaitsemaan, varoittaa vaarasta ja voi hätätilanteessa jopa väistää onnettomuuden kiinteän tai liikkuvan esteen, ihmisen tai eläimen kanssa. Useimmat ominaisuudet ovat tuttuja, mutta mukana on myös aivan uusia kuten esimerkiksi turvallinen poistuminen. Se varoittaa kuljettajaa olla avaamatta ovea mikäli auto tai vaikka pyöräilijä lähestyy takaa.

Neliveto,
jossa X-Mode

Solterra erottuu 21 cm maavaransa ja Subarun jatkuvan nelivedon ansiosta. Solterrassa nämä ominaisuudet saavutetaan kahden yhtä voimakkaan moottorin avulla.

Toinen moottoreista sijaitsee edessä, toinen takana. Myös Subarun X-Mode pitoavustimesta saadaan paras hyöty irti sähkömoottoreiden välittömän voimantuoton ansiosta.

Täydellistä
hallintaa

Solterran ohjaamossa näkyvät Subarun suunnitteluperiaatteet: näkyvyys, yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys.

Turvalliseen ajoon tarvittavat olennaiset tiedot näkyvät matalalle asennetussa kojetaulussa sekä selkeässä konsolissa.

SUBARU VALMISTAA

1,2 MILJOONAA

NELIVETOAUTOA JOKA VUOSI

AINA

TYYTYVÄISET

ASIAKKAAT

Palveluksessasi

Subaru on käytännöllinen arjen ja vapaa-ajan auto. Solterran tavaratila on käytännöllinen ja tilava. Matkatavarat on helppo lastata ja tavaratilan lattia voidaan säätää kahteen eri asentoon: korkeammalle jos tavaraa on vähemmän ja matalalle kun tilaa tarvitaan paljon. Silloin sen tilavuus on jopa 452 litraa (VDA).

Lataaminen

Pitkä toimintasäde ja yhteensopivuus kaikkien alueiden suurteholaturien kanssa parantavat Solterran käytännöllisyyttä entisestään. 150 kilowatin DC-pikalatauksessa akku saavuttaa optimiolosuhteissa 80 % varausasteen 30 minuutissa. Älypuhelimen avulla voit muun muassa seurata latauksen tilaa etänä.

Subaru Care - Yhteydet kunnossa

Ajoneuvoon ja sen multimediajärjestelmään yhdistetty Subaru Care -mobiilisovellus tarjoaa uudenlaista käyttömukavuutta. Älypuhelimella käytettävä järjestelmä mahdollistaa monien tietojen ja toimintojen etäkäytön ja luo yhteyden Solterraan aina kun haluat.

Huoletonta omistamista

Auto on suunniteltu palvelemaan pitkään ja luotettavasti. Solterran akut ovat kestävät, ne säilyttävät 8 vuoden ajan vähintään 70% kapasiteetistaan.

Ulkopuoli

Solterran voimakas muotokieli huokuu perinteisiä Subaru-ominaisuuksia. Se on välittömästi tunnistettavissa Subarun tutun kuusikulmaisen säleikön ansiosta. Pitkä akseliväli, korkea maavara ja visuaalisesti matala painopiste heijastavat Solterran runsaita sisätiloja, luotettavuutta ja turvallisia ajo-ominaisuuksia

Lue lisää

Sisätilat

Sisustus on käytännöllinen ja selkeä. Se tukee sekä turvallisuutta että ajomukavuutta ja tarjoaa kuljettajalle hyvät tilat ja hallinnan tunteen. Käytännölliset säilytysvaihtoehdot, langaton lataus ja viestintä matkapuhelimen kanssa sekä loogiset säätimet ja valikot takaavat vaivattoman matkanteon.

Lue lisää

Kun haluat lisätietoja

 

Ota yhteys jälleenmyyjään