soltera_logo.png

Ensimmäinen sähköautomme
tulossa 2022

Vuonna 2022 Subaru esittelee aivan uuden sähköautomallin, Solterran. Se on täyssähkö-SUV, jossa on kaikki ominaisuudet mitä Subarulta olet tottunut odottamaan: erittäin turvallinen, luotettava, tottakai neliveto ja runsas vakiovarustelu.

Foresterin kokoisessa Subaru Solterrassa on teknisesti kokonaan uusi alustaratkaisu: e-Subaru Global Platform. Kuten aina Subaru tähtää korkean tason turvallisuuteen ja vakaisiin ajo-ominaisuuksiin. Nämä ydinarvot ohjaavat kaikkien Subaru-mallien kehitystyötä teknisistä ratkaisuista riippumatta.

Tule mukaan matkalle kohti maailman ensi-iltaa tänä syksynä ja lanseeraukseen Suomen markkinoille vuonna 2022. Tälle sivulle päivittyy jatkuvasti uutisia, ominaisuuksia ja tietoa Subaru Solterrasta.

Haluatko tietää enemmän ja olla ensimmäisten joukossa koeajolla?

Kirjaudu ja saat tiedon heti kun sivulle päivittyy jotakin uutta, mielenkiintosta ja tärkeää uudesta Subaru Solterrasta. Pidämme sinut ajan tasalla tarjoamalla lisää tietoa, kuvia ja videoita heti kun ne ovat saatavilla tehtaan tuotekehitysosastolta.
Kun lanseeraus lähestyy, sinut kutsutaan myös tutustumaan uutuuteen.

Yhteystiedot

Nimi Solterra tulee latinan sanoista Sol ja Terra. Suomeksi ne tarkoittavat aurinkoa sekä äiti maata.

Nimi on valittu osoittamaan arvostusta ja kunnioitusta planeettaamme kohtaan sekä taivaankappaleelle, jonka tuottama energia on tuntemamme elämän edellytys.

Subaru haluaa säilyttää perinteiset arvonsa myös tulevaisuudessa. Se haluaa tarjota mahdollisuuden päästä lähelle luontoa sähköautolla, jolla on kyky edetä, vaikka tie jo päättyikin ja palata sieltä turvallisesti kotiin. Nämä samat ominaisuudet luonnehtivat muitakin mallejamme: Subaru XV, Forester ja uusi Outback. Solterra on aivan uusi SUV, jossa on kaikki mitä Subarulta odotatkin. Vain yksi asia erottaa sen muista malleista. Se toimii sähköllä.