location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
Malli

Malli

GT/GT-N

Malli Hinnat Vaihdelaatikko
GT (WLTP) 37 805,68 € Lineartronic
GT-N (WLTP) 42 016,94 € Lineartronic

GT-S

Malli Hinnat Vaihdelaatikko
GT-S (WLTP) 46 018,87 € Lineartronic
360°

360°

Crystal Black Silica
KORI

KORI

On paikka, jossa suunnittelu ja tekniikka kohtaavat ja jossa muoto ja toiminnallisuus ovat tasa-arvoiset. Levorg on syntynyt juuri siellä yhdistäen käytännöllisen toiminnallisuuden ja silmää hivelevän estetiikan.

ULKOISET VARUSTEET

SISÄTILAT
 • Sisätilat
 • Mukavuus
 • Säilytystilat
 • 360°
Sisätilat

SISÄTILAT

Sisätila ei ole mikä tahansa auton sisätila, vaan sinulle suunniteltu viihtyisä ympäristö. Aivan kuin toimistossa, kotona tai muissakin tiloissa, joissa vietät paljon aikaa, voit olla tyytyväinen Levorgin sisätilojen pehmeältä tuntuviin, ajomukavuutta parantaviin materiaaleihin, joiden laatu kestää. Sisätilat huokuvat hyvää makua ja tyyliä – kuten muutkin valintasi.

Sisätilan varusteet

Mukavuus

SISÄTILAT

Tekniikan pitäisi tehdä elämästä helpompaa, ei hankalampaa. Levorg yhdistää elämän eri osa-alueet ajomukavuuteen saumattomasti: viihde, tiedot ja yhteydet ovat aina käytettävissäsi unohtamatta kuitenkaan, että tärkeintä on turvallinen matkanteko.

Säilytystilat

SISÄTILAT

Levorg on suunniteltu täyttä elämää eläville aktiivisille ihmisille. Runsaat, muunneltavat tavaratilat riittävät urheiluun, harrastuksiin ja muihin aktiviteetteihin.

360°

SISÄTILAT

Kaikki esitellyt laitteet eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa.
EYESIGHT

EYESIGHT

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

Lue lisää Eyesightista

TEKNIIKKA
 • Boxermotor
 • Vaihteisto
 • Symmetrical AWD
Boxermotor

TEKNIIKKA

Harva katumaasturi toimii ajettaessa niin luotettavasti ja reagoi niin hyvin kuin Levorg. Suurin syy tähän on konepellin alla: SUBARU BOXER moottori.

Lue lisää Boxer-moottorista

Vaihteisto

TEKNIIKKA

Subaru toi markkinoille täysin uudenlaisen nelivetoauton. Sen jälkeen käsitykset nelivetotekniikasta muuttuivat lopullisesti. Sama suuntaus jatkuu Levorgin uudessa Lineartronic CVT -automaattivaihteistossa. Herkästi reagoivan ja kevyen vaihteiston odottamaton tarkkuus ja ripeys ovat jotain ihan uutta.

Lue lisää vaihteistosta

Symmetrical AWD

TEKNIIKKA

Symmetristä AWD-nelivetoa arvostetaan maailmalla syystä. Vaativissa tieolosuhteissa, joissa muut autot ovat vaikeuksissa, neliveto parantaa hallittavuutta ja vakautta siirtämällä voimaa tasaisesti kaikille neljälle pyörälle. Edut käyvät helposti ilmi – hallittu mutka-ajo, erinomainen pito liukkaissa olosuhteissa ja parantunut kiihtyvyys. Yleisesti ottaen ajaminen tuntuu helpommalta, turvallisemmalta ja nautittavammalta.

Lue lisää symmetrisestä nelivedosta

TURVALLISUUS
 • Aktiivinen turvallisuus
 • Passiivinen turvallisuus
Aktiivinen turvallisuus

TURVALLISUUS

Monet niistä ominaisuuksista, jotka tekevät Levorgista nautinnollisen ajaa, auttavat myös kuljettajaa välttämään vaaratilanteet. Entistä ennakoitavampi käsiteltävyys sekä parempi hallinta ja näkyvyys parantavat kuljettajan mahdollisuuksia estää onnettomuuksia.

Lue lisää aktiivisesta turvallisuudesta

Passiivinen turvallisuus

TURVALLISUUS

Levorgin suunnittelu suojaa matkustajia monien edistyneiden järjestelmien ja ominaisuuksien avulla. Harkitusti sijoitetut turvatyynyt, niskan nyrjähdystä vaimentavat etuistuimet, sisäänvetäytyvät polkimet ja kolmipisteturvavyöt suojaavat matkustajia

Lue lisää passiivisesta turvallisuudesta

Lisävarusteet

Lisävarusteet

 • Kuljetus

 • Sisätilan varusteet

 • Suojaus

 • Ulkopuoli

 • Sisustus

 • Turvallisuus

 • Vanteet

 • Lisälämmittimet