location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
Malli

Malli

Malli Hinnat Vaihteisto
1.6i Base (WLTP) 27 587,90 € Lineartronic
1.6i Active (WLTP) 30 415,40 € Lineartronic

360°

360° 

Crystal White Pearl
KORI

KORI

KETTERÄ, MONIPUOLINEN JA TYYLIKÄS.
AIVAN KUTEN SINÄKIN.

Imprezaa on ilo ajaa ja katsella. Autossa yhdistyy taidokkaasti suorituskyky, ammattitaito ja turvallisuus kaikkien aistien miellyttämiseksi. Jokaisella kaarteella, pinnalla ja muotoiluviivalla on selvä ja erityinen tarkoitus auton muodon ja toiminnon kannalta. Se on edistyksellinen ja kehittynyt osoitus Subarun suunnittelusta - ja liikkuva symboli siitä, mitä Impreza on aina edustanut.

Ulkoiset varusteet

SISÄTILAT
 • Sisätilat
 • Tekniikka
 • Säilytystilat
 • 360°
Sisätilat

SISÄTILAT

TYYLIÄ, MUKAVUUTTA JA
NAUTINTOA KAIKILLE.

Uudentasoisen hienostuneisuuden ansiosta Imprezan hiljainen matkustamo on täynnä sileitä, muotoiltuja pintoja ja tarkkoja yksityiskohtia. Imprezasta uhkuu elegantti, urheilullinen muotoilu ja sen matkustamo tuntuu entistä tilavammalta. Kaikki matkustajat voivat nauttia Imprezan etu- ja takaistuintilasta myös pitkillä matkoilla.

Sisätilojen varusteet

Tekniikka

SISÄTILAT

PYSY YHTEYDESSÄ
ERINOMAISELLA LIITETTÄVYYDELLÄ.

SUBARU Impreza on varustettu tietoviihdejärjestelmällä, joka pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan missä tahansa oletkin. Kosketusnäytön, mittaristonäytön ja monitoiminäytön välinen yhteys lisää mukavuutta, turvallisuutta ja nautintoa. 3.

 

Lue Lisää

Säilytystilat

SISÄTILAT

MONIPUOLINEN MUOTOILU

KAIKKIINHARRASTUKSIIN.

Tarvittavasti tavaratilaa. Impreza tarjoaa runsaasti tilaa tavaroiden kuljetukseen ja lempiharrastuksiasi varten. Auton runsaaseen tavaratilaan mahtuu vähintään 3 golflaukkua*. Imprezan avulla saat kaiken irti elämästä ja mahdollisuuksista, joten käytät vähemmän aikaa suunnitteluun ja enemmän aikaa tekemiseen.

360°

SISÄTILAT

Jotkut laitteet on esitetty ehkä ole saatavilla Suomessa

EYESIGHT

EYESIGHT

SUBARUN JOHTAVAA
KULJETTAJAN AVUSTIN -TEKNIIKKAA

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Oleellinen osa tätä on peräänajojen estäminen, ja pyrimmekin varmistamaan, että onnettomuudet voidaan välttää. Tästä syystä olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSightkamerajärjestelmän*1. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä.

Lue Lisää

TEKNIKKA
 • BOXER-moottori
 • Symmetrinen neliveto
 • Vaihteistot
BOXER-moottori

TEKNIKKA

Subaru-brändi muodostuu Subarun teknologioista, jotka tarjoavat Subarulle yksinomaisen, ainutlaatuisen ajotuntuman. Näiden ydinjärjestelmien avulla Subarun ajoneuvot täyttävät suorituskykyä, mukavuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta koskevat standardinsa tarjoten samalla lupaamaansa nautintoa ja mielenrauhaa kaikille matkustajille. Boxer-moottorissa sylinterit ovat vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin ja männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin. Subaru on käyttänyt SUBARU BOXER -moottoreita yli 50 vuoden ajan johtuen sen monista eduista verrattuna muihin moottorityyppeihin. Boxer-moottorit tarjoavat kestävyyttä ja luotettavaa suorituskykyä.

Lue lisää Boxer-moottorista

Symmetrinen neliveto

TEKNIKKA

Subarun symmetrinen neliveto jakaa voimaa kaikille pyörille paremman vedon saavuttamiseksi märillä ja liukkailla teillä. Vaakasuoralla ja symmetrisellä tasolla olevan järjestelmän matala painopiste tarjoaa vakaamman ja turvallisemman ajon.

Vaihteistot

TEKNIKKA

Lineartronic-vaihteisto sopeutuu kaikkiin välityssuhteisiin ja tarjoaa tasaista ja portaatonta vaihteiden vaihtoa, mikä pitää moottorin tehokkaimmalla alueella tehokasta ja tasaista kiihdytystä, hyviä ajo-ominaisuuksia ja parempaa polttoainetaloutta varten. Vaihteistoa täydentää Subarun aktiivinen voimanjakoa hyödyntävä nelivetojärjestelmä. Voima välittyy oletusarvoisesti 60 % etuakselille ja 40 % taka-akselille, ja voimanjako säädetään 50/50-suhteeseen vasteena reaaliaikaisiin olosuhteisiin.

TURVALLISUUS
 • Turvallisuus
 • Euro NCAP
Turvallisuus

TURVALLISUUS

KIIREISEEN ELÄMÄÄN.
ELÄ TÄYTTÄ ELÄMÄÄ.

Mihin tahansa menetkin, mitä tahansa teetkin, Impreza tarjoaa sinulle ja matkustajillesi turvallisuutta ja toimivuutta. Subarun teknologian tukema Impreza tarjoaa mukavuutta ja mielenrauhaa kuljettajille ja matkustajille. Impreza on luotettava kumppani, jonka avulla suoriudut tulevista haasteista.

Lue Lisää

Euro NCAP

TURVALLISUUS

SAFEST SMALL FAMILY CAR
IN EURO NCAP

 


MUOKKAA OMAKSESI

Jokainen Subaru Impreza on jo valmiiksi hyvin varusteltu, mutta Subarun lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri
omiin tarpeisiisi sopivaksi. Subarun lisävarusteilla saat tarpeellisia lisätoimintoja,
mukavuutta ja yksilöllisyyttä Subaru Impreza:si ulkonäköön.

Lisävarusteet

Lisävarusteet

 • Kuljetus

 • Sisätilan varusteet

 • Suojaus

 • Ulkopuoli

 • Sisustus

 • Turvallisuus

 • Vanteet

 • Lisälämmittimet