TEHOKAS, KÄYTÄNNÖLLINEN JA TURVALLINEN

Luotettava ja voimakas aina, kun sitä tarvitaan.
Forester voi vetää myös raskasta kuormaa. Kuljettaja istuu korkealla, jonka ansiosta näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Forester on saanut korkeimmat mahdollisimmat pisteet Euro NCAP:ssa lapsiturvallisuudessa.

AINA NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys.
Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Foresterilla on hyvä vetokyky ja erinomainen vakautusjärjestelmä turvallisempaa hinausta varten.

Lue lisää nelivedosta

EyeSight

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka kuvaavat auton etenemistä. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight ovat puolet vähemmän osallisina onnettomuuksissa ja estävät peräänajoja ennakolta peräti 84%.

Lue lisää EyeSightista

Forester

KESKITY TOIMINTAAN

Forester tarjoaa monia elämää helpottavia toimintoja.  Takaovien leveät kynnyslistat auttavat ylettämään katolla oleviin tavaroihin. Kynnykset peittävien ovien ansiosta vaatteet eivät likaannu, vaikka auto olisikin likainen. Runsaasti säilytystilaa sekä mukipidikkeet.

SÄHKÖAVUSTEINEN BOXER-MOOTTORI

E-Boxerissa olemme parannelleet jo aiemmin hyväksi osoittautuneita piirteitä ja hioneet asiakkaidemme arvostamia ominaisuuksia.

Lue lisää e-Boxerista

Forester

HUOMAAVAINEN. SISÄLTÄ JA ULKOA.

Suuret ikkunat ja kapeat pilarit antavat Foresterille luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet.

Katso lisätietoja

Forester

ANNA TILAA INTOHIMOLLESI

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. Mukautamme Foresterisi, ja luomme sinne tilaa kaikelle, mistä pidät.

Lisävarusteet

TEITKÖ JO PÄÄTÖKSEN?

Tule ja koeaja Forester!

Varaa koeajo