location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

FORESTER X-LINE

FORESTER X-LINE

Malli

Malli

Malli Hinnat Vaihteisto
2.0 XL 35 495,13 €* Lineartronic
2.0 XS 37 377,64 €* Lineartronic
2.0 XE 41 526,90 €* Lineartronic

360°
Crystal Black Silica
KORI

KORI

Todellinen lujuus on sekoitus vaatimattomuutta, voimaa ja joustavuutta. Foresterissa nämä ominaisuudet näkyvät myös vakavasti otettavassa, rohkeassa muotoilussa. Entistäkin särmikkäämpi ja tyylikkäämpi Forester X-Line miellyttää silmää elegantin tasapainoisella ulkomuodollaan, joka kuvastaa sen varmaa suorituskykyä.

Ulkoiset varusteet

SISÄTILAT
 • Sisätilat
 • Mukavuus
 • Tila
 • 360°
Sisätilat

SISÄTILAT

Foresterin sisätiloissa kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia moderneista mukavuuksista – tilaa on runsaasti, ja sitä voi käyttää monipuolisesti. Foresterissa kaikki tarvittava on erilaisia tilanteita ja tarpeita varten sijoitettu ajatuksella juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Tilava, älykäs asettelu tekee tehtävistä yksinkertaisempia ja ajamisesta mukavampaa.

Sisätilojen varusteet

Mukavuus

SISÄTILAT

Tien päällä oleminen ei tarkoita kaiken taakse jättämistä. Voit pysyä ajan tasalla asioista, koska intuitiivinen ja helppokäyttöinen teknologia ei vie huomiota olennaisesta. Forester X-Line pitää sinut tavoitettavissa ja menossa mukana kosketuksella tai puheäänellä ohjattavien tieto- ja viihde-, navigointi- sekä audiojärjestelmien avulla. Älypuhelin- ja iPhone-yhteyksien ansiosta kollegasi tai soittoluettelosi eivät ole koskaan tavoittamattomissa.

Tila

SISÄTILAT

Forester X-Line on aina valmiina pysymään mukana elämäsi käänteissä, olit sitten lähdössä suunnitellulle lomalle tai spontaanille vaellukselle. Leveään tavaratilaan mahtuu neljä suurta matkalaukkua tai vaikka tilaavievä harrastevarustus. Tehostettu takaluukku, leveät oviaukot ja matalat sivukynnykset helpottavat lastaamista ja lastin purkamista. Pitkien esineiden kuljettamista varten takapenkit voi taittaa 60/40-jaolla.

360°

SISÄTILAT

Kaikki esitellyt laitteet eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa.
EYESIGHT

EYESIGHT

Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja, nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät, polkupyörät ja jalankulkijat. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

Lue lisää Eyesightista

TEKNIIKKA
 • Boxer -moottori
 • Symmetrinen AWD-neliveto
 • Vaihteistot
Boxer -moottori

TEKNIIKKA

Harva katumaasturi toimii ajettaessa niin luotettavasti ja reagoi niin hyvin kuin Forester X-Line . Suurin syy tähän on konepellin alla: SUBARU BOXER moottori.

Lue lisää Boxer-moottorista

Symmetrinen AWD-neliveto

TEKNIIKKA

Hallinta tuo varmuutta, ja vakaus antaa uudelle Forester X-Line -mallille huomiota herättävää ketteryyttä. Subaru-mallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittelytarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta, ja auton matala painopiste tekee ajamisesta erittäin miellyttävää ja hallittua. Ainutlaatuinen symmetrinen AWD-neliveto tekee auton käsittelystä poikkeuksellisen palkitsevaa ja parantaa ajoturvallisuutta.

Lue lisää symmetrisestä nelivedosta

Vaihteistot

TEKNIIKKA

Forester X-Line saavuttaa reagoivuudessaan ja tehokkuudessaan suorastaan innoittavan tason Lineartronicin avulla. Tämä ainutlaatuinen voimansiirto maksimoi polttoainetehokkuuden pitämällä moottorin käynnin optimaalisella kierrosalueella ja säilyttämällä voiman silloin, kun sitä tavallisesti menetettäisiin vaihteenvaihdossa.  Ohjelmoidut portaat vaihteistossa helpottavat varmaa voimansiirtoa kiihdytyksessä. Lineartronic on myös pituussuunnassa yhdistetty aktiivista voimanjakoa käyttävään nelivetoon, joka reagoi pito-olosuhteisiin säätämällä jatkuvasti voimanjakoa etu- ja taka-akselin kesken.

Lue lisää vaihteistot

TURVALLISUUS
Lisävarusteet

Lisävarusteet

 • Kuljetus

 • Sisätilan varusteet

 • Suojaus

 • Ulkopuoli

 • Sisustus

 • Vanteet

 • Lisälämmittimet

 • audio & navigointi