location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Subaru XV 

Hinnasto

Subaru XV 

Hinnasto

Malli

Malli

MalliHinnatVaihteisto
1.6i 27 351,91 5MT
1.6i 29 372,66 Lineartronic
1.6i Sport 31 348,00 5MT
1.6i Sport 33 317,66 Lineartronic
2.0i 29 188,18 6MT
2.0i 30 948,21 Lineartronic
2.0i Sport 33 410,71 6MT
2.0i Sport 35 077,67 Lineartronic
2.0i Business Sport 38 177,74 6MT
2.0i Business Sport 39 739,59 Lineartronic

Boxerdiesel

MalliHinnatVaihteisto
2.0D 31 862,21 6MT
2.0D Sport 35 757,47 6MT
2.0D Business Sport 40 431,78 6MT
360°

360°

Crystal Black Silica
Kori

Kori

Lokasuojan levikkeet ja hienostunut aerodynaaminen profiili tekevät Subaru XV:stä jo ensisilmäyksellä modernin ja monipuolisen ajopelin. Tässä autossa käytännöllisyys kohtaa tyylikkään muotoilun: veistokselliset muodot ohjaavat ilmavirtaa ja parantavat polttoainetehokkuutta, ja tuulilasin muotoilu antaa sähäkän ilmeen ja parantaa kuljettajan näkyvyyttä.

Sisätilat
 • Mukavuus
 • Sisätilat
 • Säilytystilat
 • 360°
Mukavuus

Sisätilat

Subaru XV:n ergonomisesti suunnitellut hallintalaitteet pitävät auton tiukasti kuljettajan hallinnassa. Tiedot ja viihde ovat kätevästi käden ulottuvilla, ja korkealuokkainen monitoiminäyttö kertoo mm. kulloisenkin polttoaineenkulutuksen. Korkealla sijaitseva istuin ja avoin näkymä tehostavat auton hallittavuutta.

Sisätilat

Sisätilat

Subaru XV:n sisätiloissa riittää väljyyttä: kuljettajalla ja matkustajalla on lantion, kyynärpäiden ja olkapäiden tasolla enemmän tilaa kuin auton ulkomitat antavat odottaa. Pidennetty akseliväli tuo takapenkille mukavasti jalkatilaa. Kaiken kruunaavat viimeistellyt penkit ja pehmeä sisäverhous. Subaru XV:ssä matkanteko sujuu kuljettajan toiveiden mukaisesti.

Sisätilojen varusteet

 

Säilytystilat

Sisätilat

Subaru XV:n ominaisuudet tekevät autosta erinomaisen matkakumppanin. Suuressa tavaratilassa viikonlopun matkatavarat kulkevat mukana kätevästi. Takaistuinten selkänojat voi taittaa alas kokonaan tai 60/40-suhteessa, mikä lisää kuljetustilaa entisestään. Aktiiviseen elämäntapaan sovitettu muotoilu helpottaa tavaroiden lastaamista.

 

360°

Sisätilat

Kaikki esitellyt laitteet eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa.

 

Tekniikka
 • BOXER-moottori
 • Symmetrinen neliveto
 • Vaihteistot
BOXER-moottori

Tekniikka

SUBARU Boxer -moottori on kevyt ja kompakti. Boxermoottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin. Näin moottori on matalampi kuin muissa ratkaisuissa. Moottorin ja koko auton painopiste on matalammalla ja tasapaino parempi. Lisäksi sylinterien vastakkaisiin suuntiin liikkuvat männät vähentävät moottorin värinää. Boxermoottori antaa XV:lle urheilullista luonnetta ja vie ajonautinnon tasolle, josta muut vain haaveilevat.

Lue lisää Boxer-moottorista

Symmetrinen neliveto

Tekniikka

Ajonautinto syntyy symmetrisyydestä ja tasapainosta. Subaru on kehittänyt symmetristä AWD-nelivetojärjestelmää vuodesta 1972. Kun nelivetojärjestelmä yhdistetään lähes täydellisen symmetriseen SUBARU BOXER -moottoriin, saavutetaan maksimaalinen hyötysuhde ja erinomainen pito. Tuloksena on auton erinomainen tasapaino ja vakaus kaikissa olosuhteissa.

Lue lisää symmetrisestä nelivedosta

Vaihteistot

Tekniikka

Subaru XV:hen on saatavana manuaali- tai portaaton automaattivaihteisto, johon kuuluu vaihteistotyypille kehitetty symmetrinen AWD-neliveto. Valitsitpa voimansiirron hallintaan minkä tahansa vaihteiston, tarjolla on aina symmetrisen nelivedon tasapainoinen ajettavuus.

Turvallisuus

Turvallisuus

SUBARU XV on varustettu sekä aktiivisilla että passiivisilla turvaominaisuuksilla. Subaru Active Safety –turvajärjestelmä auttaa sinua välttämään onnettomuuksia ennakoitavan ja tarkan auton hallinnan, loistavan näkyvyyden sekä kehittyneen teknologian ansiosta ennaltaehkäisevästi. Passiiviset ominaisuudet kuten ideaalisesti sijoitetut turvatyynyt, niskan nyrjähdystä estävät niskatuet, kääntyvät polkimet ja 3-pisteturvavyöt suojaavat silloin, kun odottamaton tapahtuu.

 

 

Lisävarusteet

Lisävarusteet

 • Kuljetus

 • Sisätilan varusteet

 • Suojaus

 • Ulkopuoli

 • Sisustus

 • Turvallisuus

 • Vanteet

 • Lisälämmittimet

 • audio & navigointi