location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

TÄYSIN UUSI FORESTER

- Vihdoinkin täällä! 

TÄYSIN UUSI FORESTER

- Vihdoinkin täällä! 

UUSI FORESTER

UUSI FORESTER

 

Esittelyssä täysin uudistunut Forester. Niin sisältä kuin ulkoa täysin uudistettu Forester tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä, joiden ansiosta se tukee sinua kaikissa päivän seikkailuissa – ja kannustaa suuntaamaan kohti uusia.

Kestävä ja kompakti kori on helposti liikuteltava mutta samalla tilava ja mukava sisältä. Foresterin kyydissä voit luottaa siihen, että kaikki nauttivat matkasta.

 

Koeaja ensimmäisten joukossa Ota yhteyttä jälleenmyyjään
Galleria

Muita aiheita

MALLI

MALLI

Malli Hinnat Vaihteisto
Base 44 393,13 € Lineartronic
Active 47 421,50 € Lineartronic
Ridge 51 109,39 € Lineartronic
Summit 53 801,36 € Lineartronic
e-BOXER

e-BOXER

Uuden Subaru-sukupolven voimalinjajärjestelmä

 

Järjestelmässä sähkömoottoriavusteisuus yhdistyy Subarun kahteen ydinteknologiaan: Boxer-moottoriin ja symmetriseen AWD-nelivetojärjestelmään. Uudessa e-BOXER-mallistossa alhaisen painopisteen suorituskyky yhdistyy symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakauteen ja tehokkuuteen.

Sen pieni mutta tehokas sähkömoottori on sijoitettu lähelle ajoneuvon painopistettä, kun taas akku ja muut osat sijaitsevat taka-akselin yläpuolella. Bensiinimalliin verrattuna uudistuneen e-BOXERin painopiste sijaitsee entistäkin matalammalla ja ajoneuvon etu- ja takapaino jakautuvat tasaisemmin, minkä ansiosta se tarjoaa parempaa ajotehoa ja vakaampaa ajotuntumaa, turvallisuudesta tinkimättä. Hybridinä, tietenkin.
 

SISÄTILAT

SISÄTILAT

Mukavuutta jokaiselle

 

Täysin uudistunut Forester tarjoaa mukavuutta jokaiselle matkustajalle istumapaikasta riippumatta. Se todistaa käytännöllisyytensä jo ennen autoon astumista, sillä oviaukot on suunniteltu erityisesti takaamaan jokaiselle helppo astuminen auton sisään ja siitä ulos.

Auton sisällä huomaat ensimmäiseksi laajennetun ja tilavan matkustamon ja sen monet kätevät ominaisuudet, esimerkiksi selkänojien taskut ja parannettu takaosan ilmanvaihto. Hiljaiset sisätilat vaimentavat tien melua ja tärinää, joten kaikki autossa olijat voivat nauttia yhteisestä laatuajasta tien päällä.

Ota yhteyttä jälleenmyyjään

 

Ilmoittaudu tänään!


 

Galleria

Muita aiheita

X-MODE

X-MODE

Tehokkuutta, johon voit luottaa. Suorituskykyä, jonka voit tuntea.

 

Täysin uudistunut Forester tarjoaa miellyttävää ajonautintoa, hyvää ohjaustuntumaa sekä erinomaista ajomukavuutta – toisin sanoen täydellistä ajovarmuutta. Forester on katumaasturikorkeudestaan huolimatta vakaa ja turvallinen kaarteissa, ja se on suunniteltu erityisesti ehkäisemään väsymystä pitkillä ajoseikkailuilla.

Näin se tarjoaa ajonautintoa jokaiselle. Kaikkiin malleihin vakiovarusteena kuuluva symmetrinen nelivetojärjestelmä sekä edelleen kehitetty X-MODE-järjestelmä auttavat sinua saavuttamaan päämääräsi mukavasti ja levollisin mielin.
 

KORI

Muita aiheita

HALUATKO OLLA ENSIMMÄINEN

HALUATKO OLLA ENSIMMÄINEN

 

 

Ilmoittaudu tänään!

 

Sisällyttämällä sähkömoottorin osaksi Subarun DNA:ta bensiinimoottorin rinnalle voimme tarjota molempien moottorien parhaat puolet.

Se on hyväksi myös maailmalle.

Ilmoittaudu tänään!