location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

OLE YHTEYDESSÄ

 

 • APPLE CARPLAY JA ANDROID AUTO™  Käytä suosituimpia sovelluksia Apple CarPlayja Android Auto™ -tietoviihdejärjestelmillä. Äänentunnistusominaisuus mahdollistaa handsfreekäytön, pitää kuljettajan ja matkustajat turvassa ja vähentää häiriöitä matkan aikana.

  APPLE CARPLAY JA ANDROID AUTO™ Käytä suosituimpia sovelluksia Apple CarPlayja Android Auto™ -tietoviihdejärjestelmillä. Äänentunnistusominaisuus mahdollistaa handsfreekäytön, pitää kuljettajan ja matkustajat turvassa ja vähentää häiriöitä matkan aikana.

 • MONITOIMINÄYTTÖ*2  Kojelaudan yläosassa oleva 6,3 tuuman LCDmonitoiminäyttö antaa kuljettajalle ja matkustajille hyödyllistä tietoa helposti ymmärrettävässä näkymässä. Kun navigointijärjestelmä on käytössä, se on yhteydessä monitoiminäyttöön, ja näyttää ajoohjeet lähestyttäessä risteyksiä tai käännöksiä.

  MONITOIMINÄYTTÖ*2 Kojelaudan yläosassa oleva 6,3 tuuman LCDmonitoiminäyttö antaa kuljettajalle ja matkustajille hyödyllistä tietoa helposti ymmärrettävässä näkymässä. Kun navigointijärjestelmä on käytössä, se on yhteydessä monitoiminäyttöön, ja näyttää ajoohjeet lähestyttäessä risteyksiä tai käännöksiä.

 • MITTARISTONÄYTTÖ  Entistä suuremman 4,2 tuuman LCD-värinäytön ansiosta kuljettaja näkee ja ymmärtää helpommin hyödyllisiä ajotietoja yhdellä silmäyksellä, ja voi täten keskittyä ajamiseen ja liikenteen seuraamiseen.

  MITTARISTONÄYTTÖ Entistä suuremman 4,2 tuuman LCD-värinäytön ansiosta kuljettaja näkee ja ymmärtää helpommin hyödyllisiä ajotietoja yhdellä silmäyksellä, ja voi täten keskittyä ajamiseen ja liikenteen seuraamiseen.

 • PERUUTUSKAMERA*1  SUBARU XV suoriutuu helposti ahtaissakin kaupunkitiloissa. Kun peruutusvaihde kytketään, kosketusnäytöllä näkyy kameran värillistä livekuvaa ja pysäköintiohjeita.

  PERUUTUSKAMERA*1 SUBARU XV suoriutuu helposti ahtaissakin kaupunkitiloissa. Kun peruutusvaihde kytketään, kosketusnäytöllä näkyy kameran värillistä livekuvaa ja pysäköintiohjeita.

*1 1.6i Ridge, 2.0i Active, 2.0i Ridge, 2.0i Summit

*2 2.0i Summit, Kuljettaja vastaa aina turvallisesta ja tarkkaavaisesta ajamisesta. Kosketusnäyttöä ei pidä käyttää ajon aikana.