SUBARU XV

SUBARU XV

KAIKKI MITÄ TARVITSET KOMPAKTISSA MUODOSSA

Subaru XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun. Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu, kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet. Malli on tehty Subarun uudelle alustalle ja on ansainnut Euro NCAP:ssa Luokkansa turvallisin auto -tittelin.

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka valvovat auton etenemistä. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight ovat puolet harvemmin osallisina onnettomuuksissa ja estävät peränajoista 84%.

Lue lisää EyeSight -järjestelmästä

AINA
NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

Lue lisää nelivedosta

KESKITY
TOIMINTAAN

Subaru XV tarjoaa monia elämää helpottavia toimintoja. Vankka ja kestävä rakenne osoittavat, että auto on tehty käytettäväksi. Korkean maavaran ansiosta autoon on helppo päästä ja sen ympärillä on helppo liikkua.

SÄHKÖAVUSTEINEN BOXER-MOOTTORI

E-Boxerissa olemme onnistuneet parantamaan jo entuudestaan hyviä ominaisuuksia ja lisäksi hienosäätäneet piirteitä, joita autojemme omistajat arvostavat eniten.

Lue lisää

LOPPUUN ASTI AJATELTU SISÄLTÄ JA ULKOA.

Suuret ikkunat ja kapeat pilarit antavat Subaru XV:lle luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet.

Katso lisätietoja

ANNA TILAA INTOHIMOLLESI

Hiihtäminen, pyöräily, koirat, metsästys, kalastus tai luonto. Me kaikki innostumme eri asioista. XV mukautuu tarpeittesi mukaan tarjoten enemmän tilaa matkustajille tai tavaroille.

Lisävarusteet

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSIPyydä apua asiantuntijalta tai varaa koeajo ottamalla yhteyttä lähialueesi jälleenmyyjään tai korjaamoon.

 

ETSI JÄLLEENMYYJÄ