location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
 • Käytä suosituimpia sovelluksia Apple CarPlay-ja Android Auto™-tietoviihdejärjestelmillä. Äänentunnistusominaisuus mahdollistaa handsfreekäytön,pitää kuljettajan ja matkustajat turvassa ja vähentää häiriöitä matkanaikana.

  Käytä suosituimpia sovelluksia Apple CarPlay-ja Android Auto™-tietoviihdejärjestelmillä. Äänentunnistusominaisuus mahdollistaa handsfreekäytön,pitää kuljettajan ja matkustajat turvassa ja vähentää häiriöitä matkanaikana.

 •  Mittariston keskellä sijaitsevalla LCD-näytöllä näkyvätyksityiskohtaiset reittiohjeet tekevät reitin seuraamisestahelpompaa, kun katsetta ei tarvitse suunnata välillä sivullenavigaattorin seuraamiseksi.

  Mittariston keskellä sijaitsevalla LCD-näytöllä näkyvätyksityiskohtaiset reittiohjeet tekevät reitin seuraamisestahelpompaa, kun katsetta ei tarvitse suunnata välillä sivullenavigaattorin seuraamiseksi.

 •  Harman/Kardonin uusinta Green Edge -tekniikkaahyödyntävä ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä sisältää12 Harman/ Kardon-kaiutinta ja tehostetun akustiikanlaadukkaampaan musiikin kuunteluun.

  Harman/Kardonin uusinta Green Edge -tekniikkaahyödyntävä ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä sisältää12 Harman/ Kardon-kaiutinta ja tehostetun akustiikanlaadukkaampaan musiikin kuunteluun.

*1 Summit-varustetasossa
*2 Kuljettaja vastaa aina siitä, että ajaminen on turvallista. Älä käytä kosketusnäyttöä ajon aikana.