location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

SYMMETRINEN NELIVETO

Takaisin Outback

Hallinta tuo varmuutta, ja vakaus antaa uudelle Outback-mallille huomiota herättävää ketteryyttä.

Subaru-mallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittelytarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta, ja auton matala painopiste tekee ajamisesta erittäin miellyttävää ja hallittua. Ainutlaatuinen symmetrinen AWD-neliveto tekee auton käsittelystä poikkeuksellisen palkitsevaa ja parantaa ajoturvallisuutta.

ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin

 

 Parannettu jousitus

 Parannettu jousitus

Jousitusta on hienosäädetty parannettujen etujoustintukien ja takaiskunvaimentimien avulla niin, että auto vastaa hyvin ohjaukseen ja kulkee tasaisesti ja miellyttävän tuntuisesti.

 

 

 

Moottorikehikko

 Moottorikehikko

Moottorikehikon ansiosta Outback-mallin käsittely on entistä ketterämpää ja ajo tasaisempaa. Törmäystilanteessa moottori painuu hallitusti korin alle, jolloin korin etuosan törmäysvastus on suurempi.