location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

AKTIIVINEN TURVALLISUUS

 •  Risteävän liikenteen varoitin peruuttaessa (SRVD)Risteävän liikenteen varoitinjärjestelmän (SRVD) anturit eri puolillaautoa varoittavat takaa tulevista ja kuolleessa kulmassa olevistaautoista, mikä tekee kaistanvaihdosta turvallisempaa. Järjestelmävoi varoittaa myös törmäysvaarasta, kun autolla peruutetaan kadulle.

  Risteävän liikenteen varoitin peruuttaessa (SRVD)Risteävän liikenteen varoitinjärjestelmän (SRVD) anturit eri puolillaautoa varoittavat takaa tulevista ja kuolleessa kulmassa olevistaautoista, mikä tekee kaistanvaihdosta turvallisempaa. Järjestelmävoi varoittaa myös törmäysvaarasta, kun autolla peruutetaan kadulle.

 •  Kaukovaloautomatiikka (HBA)*Kaukovaloautomatiikka (HBA) voi vaihtaa automaattisesti lyhyettai pitkät valot nopeuden ja vastaantulevan liikenteen mukaanparantaen kuljettajan ja muiden tiellä liikkuvien näkyvyyttä.

  Kaukovaloautomatiikka (HBA)*Kaukovaloautomatiikka (HBA) voi vaihtaa automaattisesti lyhyettai pitkät valot nopeuden ja vastaantulevan liikenteen mukaanparantaen kuljettajan ja muiden tiellä liikkuvien näkyvyyttä.

 • Auto Vehicle Hold-järjestelmä:Kun auto on kokonaan pysähtynyt, järjestelmä auttaa kuljettajaa esim.jatkuvasti pysähtyvissä liikennetilanteissa pitäen auton paikallaanvaikka jarrupoljin vapautetaan.

  Auto Vehicle Hold-järjestelmä:Kun auto on kokonaan pysähtynyt, järjestelmä auttaa kuljettajaa esim.jatkuvasti pysähtyvissä liikennetilanteissa pitäen auton paikallaanvaikka jarrupoljin vapautetaan.

 •  Vehicle Dynamics Control -ajonvakautusjärjestelmäVehicle Dynamics Control (VDC) -ajonvakautusjärjestelmä valvooja analysoi useiden antureiden avulla, käyttäytyykö auto kuljettajankäskyjen mukaisesti. Jos auton rengas lipsuu tai auto ajautuu poisajolinjastaan suuresta nopeudesta johtuen, ajonvakautusjärjestelmäsäätää nelivedon voimanjakoa, moottorin tehoa ja jokaisen pyöränjarrutusta ja auttaa näin kuljettajaa pitämään auton halutussasuunnassa.

  Vehicle Dynamics Control -ajonvakautusjärjestelmäVehicle Dynamics Control (VDC) -ajonvakautusjärjestelmä valvooja analysoi useiden antureiden avulla, käyttäytyykö auto kuljettajankäskyjen mukaisesti. Jos auton rengas lipsuu tai auto ajautuu poisajolinjastaan suuresta nopeudesta johtuen, ajonvakautusjärjestelmäsäätää nelivedon voimanjakoa, moottorin tehoa ja jokaisen pyöränjarrutusta ja auttaa näin kuljettajaa pitämään auton halutussasuunnassa.

 •  Aktiivinen kaarreajon hallintajärjestelmä Ajettaessa kaarteissa aktiivinen kaarreajon hallintajärjestelmäkäyttää jarruja ja siirtää vähemmän voimaa sisäkarteen puolellaoleville pyörille ja enemmän voimaa ulkokaarteen puolella olevillepyörille.Tämä auttaa auton hallinnassa jyrkissä käännöksissä. Aktiivinenkaarreajon hallintajärjestelmä auttaa yhdessä Vehicle DynamicsControl -ajonvakautusjärjestelmän kanssa pitämään auton hyvinhallinnassa ja parantaa ajoturvallisuutta.

  Aktiivinen kaarreajon hallintajärjestelmä Ajettaessa kaarteissa aktiivinen kaarreajon hallintajärjestelmäkäyttää jarruja ja siirtää vähemmän voimaa sisäkarteen puolellaoleville pyörille ja enemmän voimaa ulkokaarteen puolella olevillepyörille.Tämä auttaa auton hallinnassa jyrkissä käännöksissä. Aktiivinenkaarreajon hallintajärjestelmä auttaa yhdessä Vehicle DynamicsControl -ajonvakautusjärjestelmän kanssa pitämään auton hyvinhallinnassa ja parantaa ajoturvallisuutta.

 • Parempi näkyvyys Mallin runkoa on hienosäädetty kuljettajan näkyvyydenparantamiseksi ja kuolleiden kulmien pienentämiseksi. Mallissaon myös kulmaikkunat etuovissa ja oviin kiinnitetyt sivupeilitedessä olevan kuolleen kulman pienentämiseksi ja etunäkyvyydenparantamiseksi.

  Parempi näkyvyys Mallin runkoa on hienosäädetty kuljettajan näkyvyydenparantamiseksi ja kuolleiden kulmien pienentämiseksi. Mallissaon myös kulmaikkunat etuovissa ja oviin kiinnitetyt sivupeilitedessä olevan kuolleen kulman pienentämiseksi ja etunäkyvyydenparantamiseksi.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS

 •  Sisätiloja suojaava rakenne Jokaisessa Subarussa on myös aivan uudenlaisiaturvallisuusratkaisuja. Suorassa keulatörmäyksessä OutbackinSUBARU BOXER -moottori ja vaihteisto painuvat hallitusti lattian allesen sijaan, että ne työntyisivät matkustamoon.

  Sisätiloja suojaava rakenne Jokaisessa Subarussa on myös aivan uudenlaisiaturvallisuusratkaisuja. Suorassa keulatörmäyksessä OutbackinSUBARU BOXER -moottori ja vaihteisto painuvat hallitusti lattian allesen sijaan, että ne työntyisivät matkustamoon.

 • Turvatyynyt Törmäystilanteessa matkustajien suojana on joukko turvavarusteita,kuten etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä, turvaverhot jakuljettajan polviturvatyyny. Etuistuinten korkeus-säädettävissäturvavöissä on esikiristimet ja voimanrajoittimet. Esikiristin pitäämatkustajan tiukasti kiinni istuimessa, ja voiman-rajoittimetpienentävät rintakehään kohdistuvaa painetta.

  Turvatyynyt Törmäystilanteessa matkustajien suojana on joukko turvavarusteita,kuten etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä, turvaverhot jakuljettajan polviturvatyyny. Etuistuinten korkeus-säädettävissäturvavöissä on esikiristimet ja voimanrajoittimet. Esikiristin pitäämatkustajan tiukasti kiinni istuimessa, ja voiman-rajoittimetpienentävät rintakehään kohdistuvaa painetta.

 •  TurvakehikkoMatkustamoa suojaa törmäystilanteessa auton koria vahvistavakaton ja sivupalkkien kautta lattiaan ulottuva turvakehikko.Näin törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämäänpois autossa matkustavista.

  TurvakehikkoMatkustamoa suojaa törmäystilanteessa auton koria vahvistavakaton ja sivupalkkien kautta lattiaan ulottuva turvakehikko.Näin törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämäänpois autossa matkustavista.

 • Niskatuet etuistuimilla Niskatuet molemmilla etuistuimilla, joiden korkeutta sekäkallistuskulmaa voidaan säätää. Niskatuet on suunniteltu sopimaanmukavasti erikokoisille matkustajille.

  Niskatuet etuistuimilla Niskatuet molemmilla etuistuimilla, joiden korkeutta sekäkallistuskulmaa voidaan säätää. Niskatuet on suunniteltu sopimaanmukavasti erikokoisille matkustajille.

 • Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet etuistuimilla Peräänajotilanteessa etuistuinten lujat kehikot, tukevat pääntuetja muut yksityiskohdat, kuten istuinjousituksen energiaavaimentava asennus, auttavat pienentämään niskan nyrjähtämisenmahdollisuutta.

  Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet etuistuimilla Peräänajotilanteessa etuistuinten lujat kehikot, tukevat pääntuetja muut yksityiskohdat, kuten istuinjousituksen energiaavaimentava asennus, auttavat pienentämään niskan nyrjähtämisenmahdollisuutta.