location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Vaihteistot

Takaisin Outback

Lineartronic

Jotta saisit kaiken hyödyn SUBARU BOXER -moottorista ja symmetrisestä AWD-nelivedosta, tehokas portaaton Lineartronic -automaattivaihteisto pitää moottorin optimaalisella suorituskykyalueella. Vaihteiston ohjaus tekee ajamisesta kevyttä, tasaista ja herkästi reagoivaa. Lineartronic-vaihteisto saa vääntävän moottorin toimimaan tasaisemmin ja samalla sen aiheuttamat mekaaniset äänet vähenevät. Kovemmassa kiihdytyksessä uusi porrastettu vaihto-ohjelma antaa kuljettajalle paremman tuntuman auton kiihtyvyydestä ja vahvistaa kuljettajan ja auton välistä yhteyttä.

 

Vaihteenvalitsin ohjauspyörässä

Ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla voidaan tarvittaessa valita kuhunkin ajotilanteeseen sopiva Lineartronic–automaattivaihteiston vaihdevälitys.

SI-DRIVE

SUBARU Intelligent Drive -järjestelmä (SI-DRIVE) säätää kaasuläppää ja vaihteiston reagointia ajotyylin mukaan ja tarjoaa välitöntä tehoa ja ketteryyttä tarvittaessa olosuhteista riippumatta.

 

Sport-ajotila

Erittäin herkästi reagoiva Sport-ajotila sopii parhaiten vaihteleviin ajo-olosuhteisiin nopean kiihdytyksen ansiosta. Ajotila tekee moottoritiellä ja mutkaisilla teillä ajosta nautittavaa.

 

Intelligent-ajotila

Hillityn voimansiirron ja polttoainetehokkuuden ansiosta tämä ajotila on erinomainen kaupunkiajossa tai pitkillä matkoilla. Ajotila mahdollistaa auton joustavan hallinnan sateella sekä lumisilla teillä.