location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

PASSIIVINEN TURVALLISUUS

Takaisi Levorg

PASSIIVINEN TURVALLISUUS

tilanteet, joita et voi välttää

07: Turvatyynyt

08: Niskan nyrjähdystä vaimentavat etuistuimet

09: Pääntuet kaikissa istuimissa

10: Rengasmainen turvakehikko

11: Takana istuinpaikkojen kolmipisteturvavyöt

12: Sisätiloja suojaava rakenne

Turvatyynyt

Turvatyynyt

Törmäystilanteessa matkustajien suojana on joukko turvavarusteita, kuten etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä, turvaverhot ja kuljettajan polviturvatyyny. Etuistuinten korkeussäädettävissä turvavöissä on esikiristimet ja voimanrajoittimet. Esikiristin pitää matkustajan tiukasti kiinni istuimessa, ja voimanrajoittimet pienentävät rintakehään kohdistuvaa painetta. Peräänajotilanteessa etuistuinten lujat kehikot, tukevat pääntuet ja muut yksityiskohdat, kuten istuinjousituksen energiaa vaimentava asennus, auttavat pienentämään niskan nyrjähtämisen mahdollisuutta.

Rengasmainen turvakehikko

Rengasmainen turvakehikko

Rengasmainen turvakehikko suojaa Levorgin kaikkia matkustajia kuin panssari. Se ulottuu matkustamon katon, ovien ja sivupalkkien kautta aina lattiaan asti. Törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämään pois autossa matkustavista käyttämällä suurlujuusmateriaaleja ja oikeaa rakennetta. Vääntöjäykkyyden ansiosta kehikko on luja mutta silti kevyt.

Sisätiloja suojaava rakenne

Sisätiloja suojaava rakenne

Subarulla turvallisuus on aina ollut ensiarvoisen tärkeää, eikä Levorg ole tästä poikkeus. Erinomainen turvallisuus edellyttää aivan uudenlaisten ratkaisujen keksimistä. Levorgin kori ja alusta on suunniteltu niin, että suorassa keulatörmäyksessä SUBARU BOXER -moottori ja vaihteisto painuvat hallitusti lattian alle sen sijaan, että ne työntyisivät matkustamoon. Myös tämä Levorgin ominaisuus tuo mielenrauhaa ajamiseen.