location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

SUBARU BOXER-MOOTTORI

Takaisin Levorg

Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä

Kuljettajan mahdollisuus vaihtaa manuaaliseen tilaan ja käyttää ohjauspyörän vaihteenvalitsimia tekee ajokokemuksesta entistä vetoavamman. Toisin kuin muuttuvavälityksiseltä CVT-automaattivaihteistolta odottaisi, käytettävissä on seitsemän nopeasti reagoivaa manuaalivaihdetta, jotka takaavat urheilullisen ajonautinnon.

SI-DRIVE

Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) antaa kuljettajalle mahdollisuuden valita moottorin ja vaihteiston ominaisuuksista ajotavan, ajo-odotusten ja ajotilanteiden mukaan. Käytettävissä on kaksi erilaista toimintoa: Intelligent ja Sport. Intelligent-tilassa auto kiihtyy pehmeästi ja käyttö on taloudellista, kun taas Sport-tilan tehokkuus ja nopea kiihdytys lisäävät ajonautintoa.

Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä

Luonnostaan vakaa

Perinteisistä rivimoottoreista ja V-moottoreista poiketen männät liikkuvat toisiinsa nähden vaakatasossa vastakkaisiin suuntiin vähentäen luonnostaan moottorin värinää ilman tasapainoakseleita tai muita monimutkaisia ja painavia ratkaisuja.

Luonnostaan vakaa

Matala painopiste

Moottorin painavimmat liikkuvat komponentit kiertokanget, männät, nokka-akselit ja venttiilikoneisto sijaitsevat vaakatasossa, mahdollisimman matalalla. Tämä antaa Subaru-autoille rivimoottoreilla ja V-moottoreilla varustettuja autoja matalamman painopisteen, joka parantaa käsiteltävyyttä ja suorituskykyä.

Matala painopiste