location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Aktiivinen turvallisuus

Takaisin Levorg

AKTIIVINEN TURVALLISUUS

välttääksesi vaaran

01: Symmetrinen AWD-neliveto

02: Vehicle Dynamics Control -ajonvakautusjärjestelmä

03: Pidon hallintajärjestelmä

04: Rengaspaineiden seurantajärjestelmä

05: Edistyneet turvaominaisuudet

06: Hätäjarrutehostin

Vehicle Dynamics Control System -ajonvakautusjärjestelmä

ajonvakautusjärjestelmä

Vehicle Dynamics Control -ajonvakautusjärjestelmä valvoo ja analysoi useiden antureiden avulla, käyttäytyykö auto kuljettajan käskyjen mukaisesti. Jos auto on vaarassa poistua ajolinjalta, järjestelmä säätää nelivedon voimanjakoa, moottorin tehoa ja jokaisen pyörän jarrutusta auttaen autoa pysymään aiotussa suunnassa.

Edistyneet turvaominaisuudet

Edistyneet turvaominaisuudet

Ympäristöstä tietoa antaviin ja näkyvyyttä parantaviin edistyneisiin turvaominaisuuksiin sisältyy kaksi uutta ominaisuutta – High Beam Assist (HBA) ja Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD). HBA voi vaihtaa automaattisesti lyhyet tai pitkät valot nopeuden ja vastaantulevan liikenteen mukaan parantaen kuljettajan ja muiden tiellä liikkuvien näkyvyyttä. SRVD- järjestelmän anturit eri puolilla autoa varoittavat takaa tulevista ja kuolleessa kulmassa olevista autoista, mikä tekee kaistanvaihdosta turvallisempaa. Järjestelmä voi varoittaa myös törmäysvaarasta, kun autolla peruutetaan kadulle.

Jarrut

Jarrut

4-pyörälevyjarruissa on takana kevyet alumiiniset jarrusatulat, jotka takaavat tehokkaan, pitävän jarrutuksen. ABS-jarrujen elektroninen jarruvoimanjako säätelee etu- ja takajarrujen jarrutustehoa auton ollessa kuormitettuna. Levorgin hätäjarrutehostin ja Brake Override -toiminto parantavat jarrutuksen ennakoitavuutta ja hallittavuutta äkkitilanteessa.