location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

AKTIIVINEN TURVALLISUUS

 • NÄKYVÄISYYS: Kuljettajan näkökenttää laajentavia suunnitteluparannuksia on tehty etujatakasuuntiin.

  NÄKYVÄISYYS: Kuljettajan näkökenttää laajentavia suunnitteluparannuksia on tehty etujatakasuuntiin.

 • AJONVAKAUTUSJÄRJESTELMÄ (VDC) JA AKTIIVINENKAARREAJON HALLINTAJÄRJESTELMÄ: Jos ajoneuvo lähestyy vakauden rajoja, nelivedon vääntömomentinjakoa, moottorin tehoa ja kunkin pyörän jarrua säädetään auttamaankuljettajaa pitämään auto halutussa suunnassa. Aktiivisen kaarreajonhallintajärjestelmän avulla käytetään jarruja ja vähemmän vääntöäjaetaan sisäkaarteen puoleisiin pyöriin ja enemmän ulkokaarteenpuoleisiin, mikä auttaa kuljettajaa tekemään teräviä käännöksiätarvittaessa.

  AJONVAKAUTUSJÄRJESTELMÄ (VDC) JA AKTIIVINENKAARREAJON HALLINTAJÄRJESTELMÄ: Jos ajoneuvo lähestyy vakauden rajoja, nelivedon vääntömomentinjakoa, moottorin tehoa ja kunkin pyörän jarrua säädetään auttamaankuljettajaa pitämään auto halutussa suunnassa. Aktiivisen kaarreajonhallintajärjestelmän avulla käytetään jarruja ja vähemmän vääntöäjaetaan sisäkaarteen puoleisiin pyöriin ja enemmän ulkokaarteenpuoleisiin, mikä auttaa kuljettajaa tekemään teräviä käännöksiätarvittaessa.

 • VAARAN VÄLTTÄMINEN: SGP:n mahdollistaman matalamman painopisteen, parannetunjousitusjärjestelmän ja jäykkyyden parannusten ansiosta auto reagoivälittömästi väistöliikkeisiin tiellä olevien vaarojen väistämiseksi.

  VAARAN VÄLTTÄMINEN: SGP:n mahdollistaman matalamman painopisteen, parannetunjousitusjärjestelmän ja jäykkyyden parannusten ansiosta auto reagoivälittömästi väistöliikkeisiin tiellä olevien vaarojen väistämiseksi.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS

 • MATKUSTAMOA SUOJAAVA RAKENNE: SGP:n matalan painopisteen suunnittelun ansiosta moottori javaihteisto ovat entistä alempana ja ne eivät työnny matkustamoontörmäyksessä.

  MATKUSTAMOA SUOJAAVA RAKENNE: SGP:n matalan painopisteen suunnittelun ansiosta moottori javaihteisto ovat entistä alempana ja ne eivät työnny matkustamoontörmäyksessä.

 • RENGASMAINEN TURVAKEHIKKO: Rengasmainen turvakehikko suojaa Imprezan kaikkia matkustajia kuinpanssari. Se ulottuu matkustamon katon, ovien ja sivupalkkien kauttaaina lattiaan asti. Törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämäänpois autossa matkustavista käyttämällä suurlujuusmateriaaleja ja oikeaarakennetta. Vääntöjäykkyyden ansiosta kehikko on luja mutta silti kevyt.

  RENGASMAINEN TURVAKEHIKKO: Rengasmainen turvakehikko suojaa Imprezan kaikkia matkustajia kuinpanssari. Se ulottuu matkustamon katon, ovien ja sivupalkkien kauttaaina lattiaan asti. Törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämäänpois autossa matkustavista käyttämällä suurlujuusmateriaaleja ja oikeaarakennetta. Vääntöjäykkyyden ansiosta kehikko on luja mutta silti kevyt.

 • TURVATYYNYT: Kuljettajan ja matkustajien parempaa suojausta varten SUBARUImprezassa on vakiovarusteena, etuturvatyynyt, sivuturvatyynytedessä, turvaverhot ja kuljettajan polviturvatyyny.

  TURVATYYNYT: Kuljettajan ja matkustajien parempaa suojausta varten SUBARUImprezassa on vakiovarusteena, etuturvatyynyt, sivuturvatyynytedessä, turvaverhot ja kuljettajan polviturvatyyny.

 • NISKAVAMMOJA LIEVENTÄVÄT ETUIS TUIMET: Suunniteltu parantamaan mukavuutta auttaen kuljettajaa pitämäänkaikki toiminnot paremmin hallussa. Istuimet auttavat myös vähentämäänmahdollisia niskavammoja onnettomuuksien sattuessa.

  NISKAVAMMOJA LIEVENTÄVÄT ETUIS TUIMET: Suunniteltu parantamaan mukavuutta auttaen kuljettajaa pitämäänkaikki toiminnot paremmin hallussa. Istuimet auttavat myös vähentämäänmahdollisia niskavammoja onnettomuuksien sattuessa.

 • LUKITUSKIELEKKEELLÄ VARUSTETUT TURVAVYÖT: Törmäyksen aikana lukituskieli rajoittaa lantiovyön liikkumista japienentää vaikutusta rintakehän alueella turvallisuuden parantamiseksija vammojen vähentämiseksi.

  LUKITUSKIELEKKEELLÄ VARUSTETUT TURVAVYÖT: Törmäyksen aikana lukituskieli rajoittaa lantiovyön liikkumista japienentää vaikutusta rintakehän alueella turvallisuuden parantamiseksija vammojen vähentämiseksi.