location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

METSÄSTÄJÄLIITTO

OSALLISTU ARVONTAAN, VOIT VOITTAA KIIKARIT!


Subaru arpoo 10 kiikaria kaikkien Metsästäjäliiton jäsenten kesken.
Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää Subaru Nordic Ab.

2. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan voivat osallistua Metsästäjäliiton jäsenet, ketkä täyttävät kilpailukaavakkeen erikseen ilmoitetulla Subaru.fi-internetsivustolla. Metsästäjäliiton tai Subaru Nordic Ab:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

3. Osallistumisaika: Arvontaan voi osallistua 1.-30.9.2019 välisenä aikana.

4. Palkinto: Arvonnan osallistujien kesken arvotaan sattumanvaraisesti kymmenen kappaletta Subaru-kiikareita.

5. Arvonta: Voittajat arvotaan 1.10.2019 ja voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä.

6. Voiton lunastus: Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7.10.2019  mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 

7. Henkilötiedot: Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Ilmoittamalla meille yhteystietosi, suostut siihen, että Subaru Nordic AB käsittelee ne saadakseen sinuun yhteyttä tuotetietoihin, tarjouksiin tai markkinointitarkoituksiin liittyen.
Yhteystietosi ovat luottamuksellisia ja jaetaan vain saman yritysryhmän tai jälleenmyyjäverkoston yritysten kanssa. 
Kaikki henkilökohtaiset tiedot kerätään ja tallennetaan tietosuojalain mukaisesti. 
Katso lisätietoja yksityisyydestä ja ehdoista.