location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

UUTISET!

Koeajettavissa uusi Subaru Forester e-BOXER

_MG_4167 kopiera.jpg

Arvoisa autotoimittaja. Subarun uusi Japanissa valmistettu ja Suomen varusteilla varustettu Subaru Forester e-​BOXER on 15. tammikuuta lähtien varattavissa ja koeajettavissa. Olethan yhteydessä: Subaru Suomi/Anton Kortman 0400 416 536/anton.kortman@subaru.fi.

Koeajoautomme on varustettu mustalla sisustuksella ja Summit -varustetasolla. Auton väri on mallin lanseerausväri Jasper Green metallic.

Subaru Forester e-BOXER on varustettu e-Boxer -voimanlinjalla, jossa polttoaineen suorasuihkutuksella varustetun bokserimoottorin ja sähkömoottorin yhdistävä tekniikka nähdään ensimmäisenä uudessa Forester-mallistossa.

Subarun ratkaisussa 16,7 hevosvoimaa tuottava sähkömoottori on integroitu Lineartronic-vaihteiston sisälle. Uudet Subaru Foresterit myydään jatkossa ainoastaan polttoaineen suoraruiskutuksella varustetun 16-venttiilisen ja 2,0-litraisen bensiinikäyttöisen bokserimoottorin sekä sähkömoottorin yhdistelmällä. Bensiinimoottorin huipputeho on 150 hv/5600-6000 r/min. ja sen vääntö 194 Nm/4000 r/min.