location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

UUTISET!

Subarun uudistunut STI Gallery avasi ovensa Tokiossa

Subaru Tecnica Internationalin moottoriurheiluperinteitä kunnioittava STI Gallery -museo on avannut laajennustöiden jälkeen ovensa Mitakassa Tokiossa.

Subarun tytäryhtiö STI (Subaru Tecnica International) on jo yli kymmenen vuoden ajan esitellyt historiaansa sekä ikonisia kilpa-autoja omassa STI Gallery -museossa, joka sijaitsee Mitakassa, joka on reilut 20 km Tokion keskustasta länteen. Museo on avoin yleisölle, ja siitä vuosien saatossa muodostunut ”pakollinen” vierailukohde kaikille Japanin pääkaupungissa vieraileville Subaru-harrastajille.

Museon laajennus- ja kunnostustyöt valmistuivat syyskuun alussa. STI Galleryssa on nyt enemmän tilaa yhtiön moottoriurheilussa saavuttamille palkinnoille, STI:n historialle sekä useille legendaarisille Subaru STI -kilpa-autoille. Näitä ovat muun muassa rallin MM-sarjassa mestaruuksia sekä MM-osakilpailuvoittoja saavuttaneet Subaru Impreza WRC-mallit. STI Gallery järjestää myös erikoisnäyttelyjä sekä -tilaisuuksia.

STI Gallery sijaitsee osoitteessa: 3-9-6 Osawa, Mitaka, Tokio. Museo on avoin yleisölle viikon jokaisena päivänä. Näyttelytilojen ohella museossa on kauppa, joka myy kaikkea viritysosista matkamuistoihin. Museolle toivotaan saapuvan julkisilla kulkuvälineillä.

Lisätietoja STI Gallery -museosta, sen toiminnoista, tarkemmista yhteystiedoista ja aukioloajoista löydät osoitteesta: www.sti.jp/en/gallery/.

1.jpg

41.jpg