location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

UUTISET!

Yhdysvaltojen ja Kanadan johtavat uusien ja käytettyjen autojen hintoja ja niiden jälleenmyyntiarvon kehitystä tutkivat Kelley Blue Book ja ALG palkitsivat Subarun omissa kategorioissaan luokkansa ykköseksi. Selvityksien mukaan Subarut säilyttävät arvonsa erinomaisesti.

 

Henkilöautojen jälleenmyyntiarvon kehitystä analysoiva kanadalainen ALG (Automotive Leasing Guide) nimesi Subarun jo kuudennen kerran Top Mainstream Brand -tittelillä, joka myönnetään autonvalmistajalle, jonka automallit säilyttävät parhaiten jälleenmyyntiarvonsa.

Subarun eri malleista ALG arvioi Imprezan, WRX:n, Foresterin, Crosstrekin (XV) ja Outbackin segmenttiensä ykköseksi.

Samaan tulokseen päädyttiin myös Yhdysvalloissa, jossa uusien ja käytettyjen henkilöautojen käyttökustannuksia ja arvonalennuksia mittaava Kelley Blue Book arvioi uuden Subaru XV:n luokkansa ykköseksi. Tutkimuslaitoksen laskelmien mukaan vuosimallin 2018 Subaru XV:n käyttökustannukset, kuten polttoaine-, vakuutus- ja huoltokustannukset sekä auton arvonalennus yhdessä ovat viiden ensimmäisen vuoden aikana kokoluokkansa pienimmät.

Kyseinen tunnustus myönnettiin Subaru XV:lle jo toisena vuonna peräkkäin.

Subaru on myös yhä ainoa autonvalmistaja maailmassa, jonka jokainen automalli on saavuttanut Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan kolaritesteissä täydet viisi tähteä.

Lisätietoja tutkimuksista:

ALG:

www.alg.com/vehicle-awards.html

Kelley Blue Book:

www.kbb.com/new-cars/5-year-cost-to-own-awards/best-cto-compact-suv-crossover/