location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

UUTISET!

Subaru-jälleenmyyjä Autoarina avasi ovensa Mikkelissä

Mikkelin alueen Subaru-jälleenmyyjä Autoarina on avannut uuden toimitilansa ovet Juvantien varressa Olavi Räsänen Oy:ltä ostetussa kiinteistössä Mikkelissä osoitteessa Kuusitie 2.

Uusien Subaru-mallien koeajot ja kaupankäynti ovat jo käynnissä uusissa toimitiloissa Mikkelissä. Autoarina on Ajanvaunu Oy:n tytäryhtiö, joka laadukkaine tuotteineen ja palveluineen on vuosien saatossa kehittynyt arvostetuksi toimijaksi Mikkelin talousalueella.

Autoarina on myynti-, huolto- ja varaosapalveluineen täyden palvelun Subaru-talo, jonka Subaru-huolloista Mikkelissä vastaa Ajanvaunu Oy osoitteessa Kinnarinkatu 8.

- Olemme tyytyväisiä ja innostuneita edustuksen tuomista mahdollisuuksista kasvattaa markkinaosuuttamme alueellamme. Uskomme nelivetoisen Subarun täydentävän ja olevan merkittävä lisä nykyisten nelivetomalliemme rinnalla, Autoarinan myyntipäällikkö Veijo Karjalainen toteaa.

SUBARU Nordic Ab on Subaru-henkilöautojen maahantuoja Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Nelivetoisen Subarun myyntiä vauhdittavat uudistuneet Impreza-, XV- ja BRZ- sekä Outback-mallit, Levorg ja suomalaisten kestosuosikki Forester.