location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

UUTISET!

Pääkaupunkiseudun uusi Subaru-lippulaivaliike avattiin Herttoniemeen

Ammattimaista Subaru-asiantuntemusta ja -palvelua pääkaupunkiseudulla tarjoava Laakkonen Herttoniemi on Subarun uusi lippulaivamyymälä Helsingissä.

 

Laakkonen Herttoniemen uusitussa myymälässä voit tutustua paikanpäällä useisiin eri Subaru-malleihin. Nähtävillä on kaikki varustetasot ja suurin osa värivaihtoehdoista sekä esillä kattava määrä Subaru-lisävarusteita ja -tuotteita. Laakkonen Herttoniemi palvelee osoitteessa Mekaanikonkatu 12.

Laakkonen Herttoniemen autotalonjohtaja Ari Kekola on erittäin tyytyväinen uuteen myymäläkonseptiin ja sen raikkaaseen ilmeeseen:

– Laakkosella ja Subarulla on jo todella pitkät perinteet toimia yhdessä, joten halusimme tuoda Subarun myymälätilassamme voimallisesti esille. Samalla siirsimme pääkaupunkiseudun Subaru-liiketoimintamme Espoosta Helsingin Herttoniemeen.

– Halusimme myös tuoda Herttoniemen perinteiseen autokaupan keskittymään uutta rakennuskulttuuria ja siirtää Subarun niin sanotusti etuseinälle. Meillä on nyt tarjota Subarulle sen arvoiset myyntitilat, Kekola muistuttaa.

Subaru-asiakkaita Herttoniemessä palvelevat myyntipäälliköt Jenni Immonen ja Toni Saarinen. He ovat tyytyväisiä etenkin siihen, että Subaru-asiakkaat pääsevät tutustumaan laajaan valikoimaan eri varusteita ja autojen varustetasoja paikan päällä.

– Subaru-autoilijat ovat aktiivisia autoilijoita. He haluavat autoonsa lisävarusteita, jotka tukevat harrastuksen tai ajo-olosuhteiden tuomia vaatimuksia.

– Tällaisia varusteita ovat muun muassa pohjapanssarit ja -suojat, vetokoukkuratkaisut sekä tavaratilaa suojaavat varusteet, kuten esimerkiksi koira-, metsästys- tai kalastusharrastajan tarpeisiin soveltuvat lisävarusteet. Myös Subarun eri varustasoihin voi täällä tutustua kätevästi paikan päällä.

Autotalonjohtaja Kekola kertoo, että Laakkonen Herttoniemi myymäläkonsepti taipuu monipuolisesti, ja se mahtuu eri kokoisiin myyntitiloihin loistavasti.

– Halusimme osoittaa asiakkaillemme ja maahantuojalle sitoutumisemme Subaruun. Etenkin Ruotsista on jo käyty tutustumassa tiloihimme, ja ne on todettu hyviksi, Kekola huomauttaa.

Yhteystiedot: Laakkonen Herttoniemi, Mekaanikonkatu 12, 00880 Helsinki. Puhelin 010 214 8120.