location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Autotalo Ripatti vastaa Subarun jälleenmyynnistä ja huollosta Lappeenrannan alueella

Subarun jälleenmyyntiverkosto uudistuu lauantaina 13. tammikuuta alkaen Etelä-Karjalassa, kun Autotalo Ripatti aloittaa täyden palvelun Subaru-jälleenmyyjänä osoitteessa Kaakkoiskaari 20, 53500 Lappeenranta.

Subarun maahantuoja Subaru Nordic Ab ja Autotalo Ripatti ovat solmineet Subaru-henkilöautojen jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa Subarun myynnin, varaosat ja huollon Lappeenrannassa. Uusi Autotalo Ripatti palvelee Lappeenrannassa aivan S-market Myllykeskuksen vieressä Harapaisissa, osoitteessa Kaakkoiskaari 20. Autotalo Ripatin puhelinnumero on 010 762 1600.

Toiminta käynnistyy uusien autojen myynnin osalta lauantaina 13. päivä tammikuuta. Huoltotoiminnot ovat käynnissä 1. helmikuuta mennessä.

-  Olemme innoissamme, kun pääsimme sopimukseen Subaru liiketoiminnan aloittamisesta Autotalo Ripatilla. Subaru on arvostettu automerkki ja sen upea nelivetomallisto lisää meidän uusien autojen tarjontaamme sopivasti. Uudistetussa autotalossamme sekä tilojen että henkilöstön suhteen on hienoa aloittaa Subaru asiakkaiden palveleminen, autokaupan johtaja Jari Anttila iloitsee.

Anttila muistuttaa, että Eekoon asiakasomistaja saa Autotalo Ripatilla huolloista, varaosista, renkaista ja tarvikkeista koko laskun loppusummasta S-Bonusta jopa 5 prosenttia.

- Esitä S-Bonuskortti aina asioidessasi meillä niin pääset nauttimaan tuntuvista eduista.

- Olen vakuuttunut siitä, että Autotalo Ripatin panostus Subaru-liiketoiminnan kehittämiseen Lappeenrannan alueella takaa jokaiselle Subaru-autoilijalle erinomaisen palvelun. Toivotan Autotalo Ripatin lämpimästi tervetulleeksi Subaru-tiimiin!, Subaru Nordic Ab:n kenttäpäällikkö Jari Hiltunen toivottaa.