location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

UUTISET!

Ajanvaunu Oy on uusi Subaru-jälleenmyyjä Mikkelissä

Subarun jälleenmyyntiverkosto uudistuu lisää, kun Ajanvaunu Oy aloittaa täyden palvelun Subaru-autotalona osoitteessa Kinnarinkatu 8, 50170 Mikkeli.

 

Subarun maahantuoja Subaru Nordic Ab ja Ajanvaunu Oy ovat solmineet Subaru-henkilöautojen jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa Subarun myynnin, varaosat ja huollon Mikkelissä. Ajanvaunu Oy palvelee Mikkelin Oravinmäellä osoitteessa Kinnarinkatu 8, 50170 Mikkeli.

Toiminta käynnistyy huollon osalta jo tänään 29. tammikuuta. Uusien Subaru-mallien koeajot ja kauppa käynnistyvät helmikuun aikana ja viimeistään toukokuuhun mennessä Ajanvaunu Oy on myynti-, huolto- ja varaosapalveluineen täyden palvelun Subaru-talo.

Ajanvaunu Oy on laadukkaine tuotteineen ja palveluineen kehittynyt vuosien saatossa arvostetuksi toimijaksi Mikkelin talousalueella.

 

- Olemme tyytyväisiä ja innostuneita uuden edustuksen tuomista mahdollisuuksista kasvattaa markkinaosuuttamme alueellamme. Uskomme nelivetoisen Subarun täydentävän ja olevan merkittävä lisä nykyisten nelivetomalliemme rinnalla.

- Aloitamme myynnin Ajanvaunun tiloissa Kinnarinkadulla ja kevään aikana muutamme Olavi Räsänen Oy:ltä hankittuun kiinteistöön Juvantien varteen Mikkelissä. Myynti alkaa tällöin markkinointinimellä AutoArina, myyntipäällikkö Veijo Karjalainen Ajanvaunu Oy:stä kertoo.

- Rakennamme Subaru-verkostoa tulevaisuuteen. Mallistomme uudistuu voimakkaasti ja Etelä-Savo on meille tärkeä markkina-alue. Ajanvaunu Oy on palkittu ja arvostettu autotalo, joka pystyy palvelemaan asiakkaitamme koko Etelä-Savon alueella.

- Vahvistaaksemme asemaamme entisestään halusimme kumppanin, jolla on riittävät resurssit toiminnan kehittämiseen ja Subarun myynnin kasvattamiseen. Olen vakuuttunut, että Ajanvaunu Oy:n kokemus ja osaaminen takaavat jokaiselle Subaru-autoilijalle erinomaisen palvelun, sanoo Subaru Nordic Ab:n kenttäpäällikkö Jari Hiltunen.