location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Kevät on erilaisten palkintogaalojen aikaa, kun meillä Suomessa ja myös maailmalla jaetaan arvostusta ja kunniaa näyttelijöille, urheilijoille ja myös autoille. Subaru on jo omansa saanut. Subaru Forester valittiin Kanadan ykköseksi SUV-luokassa, kun Subaru Outback oli saman kategorian voittaja Australiassa.

Kanadan auto- ja liikennetoimittajien yhdistys AJAC on valinnut vuosimallin 2017 Subaru Foresterin Vuoden SUV-autoksi Kanadassa.

Nimitys julkistettiin Toronton kansainvälisen autonäyttelyn yhteydessä. Raati perusteli valintaansa nostamalla esille Foresterin maastosuorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden yhdistelmän, joka oli kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen.

Vuonna 2015 AJAC valitsi Subaru Outbackin Vuoden Autoksi ja samalla Vuoden SUV-autoksi.

Subaru Outback 2.5i on nimetty Australian´s Best Cars (ABC) -kilpailussa SUV-kategorian ykköseksi jo toista kertaa peräkkäin. Subaru sai parhaan arvosanan hintalaatusuhteesta, käytännöllisyydestä ja maantie- ja maastoajo-ominaisuuksistaan.

ABC-kilpailu on järjestetty Australiassa vuodesta 1996. Ykköstila oli Subarulle kuudes.

Yhdysvaltojen johtava uusien ja käytettyjen autojen hintoja ja niiden jälleenmyyntiarvojen kehitystä tutkiva Kelley Blue Book –tutkimuslaitos palkitsi Subarun parhaiten arvonsa säilyttäneeksi autonvalmistajaksi Yhdysvalloissa. Viiden vuoden ajanjaksolle perustuvan tutkimuksen mukaan Subarut säilyttivät autobrändeistä parhaiten jälleenmyyntiarvonsa.

Subarulle kokonaiskilpailun ykkössija oli järjestyksessään toinen. Edellisen kerran Subaru nousi jälleenmyyntiarvolistan kärkipaikalle kaksi vuotta sitten 2015.

Lisätietoja:

ABC Awards: http://australiasbestcars.com.au/

AJAC Awards: http://www.ajac.ca/

Kelley Blue Book: http://www.kbb.com/

Subaru Awards