location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru paljastaa maaliskuussa 87. Geneven autonäyttelyssä maailman ensi-illassa uuden jatkuvalla nelivedolla varustetun ja Subarun uudelle Global-perusrakenteelle rakennetun Subaru XV:n.

Uusi Subaru XV paljastetaan yleisölle maaliskuun 7. päivä Geneven autonäyttelyssä. Subaru XV on ensimmäinen uudelle Global -perusrakenteelle rakennettu Euroopassa esiteltävä Subarun uutuusmalli. Vuonna 2011 Frankfurtin autonäyttelyssä ensiesitelty XV uudistuu uuden perusrakenteensa ansiosta perinpohjaisesti, sillä uusi Global -perusrakenne on Subarun historian suurin yksittäinen auton kokonaissuorituskykyä parantava uudistus.

Perusrakenne parantaa XV:n dynaamista ajovakautta ja -mukavuutta, vaimentaa korin ääniä ja värinöitä sekä lisää korin ja jousituksen jäykkyyttä 70-100 prosenttia nykyisiin malleihin nähden.

Yhdessä uuden jousitusgeometrian, iskunvaimennuksen ja viisi milliä matalamman painopisteen ansiosta pito tiehen on yhä parempi ja auto tottelee ohjausliikkeitä kuljettajan haluamalla tavalla. Uuden perusrakenteen vääntöjäykkyys on 70 prosenttia nykymalleja suurempi ja sen turvallisuus on huippuluokkaa: perusrakenne vaimentaa törmäysenergiaa 40 prosenttia paremmin kuin nykyinen malli.

Loppuvuodesta Suomeen saapuvan uuden XV:n varustukseen kuuluu muun muassa törmäyksiä ehkäisevä EyeSight -järjestelmä.

Subaru XV paljastetaan Genevessä tiistaina maaliskuun 7. päivä klo 11.00 paikallista aikaa. Lehdistötilaisuuden vetää Subarun toimitusjohtaja Yasuyuki Yoshinaga

Geneven autonäyttelyn Subaru-tapahtumia voi seurata myös näyttelyn erikoissivustolta osoitteesta: http://www.subaru-global.com/ms2017/geneva.

Subaru XV