location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

WBC-liiton maailmanmestari nyrkkeilijä Eva Wahlström aikoo puolustaa mestaruusvyötään kevään aikana. Wahlström taustatiimeineen haluaisi useammankin tittelivyön haltuunsa, mutta muiden liittojen maailmanmestareiden saaminen samaan kehään on osoittautunut vaikeaksi.

Jo 13 vuoden ajan Subarulla autoillut nyrkkeilijä Eva Wahlström vastaanotti uuden Subaru XV:n. Auton luovutustilaisuudessa Wahlström kertoi, että kauan kaivattu lepotauko on takana ja hänellä on jälleen energiaa katsoa uraa eteenpäin. Wahlström puolusti joulukuussa onnistuneesti WBC-liiton maailmanmestaruuttaan Helsingissä Anahi Esther Sanchezia vastaan ottelussa, jota hän kutsui uransa kovimmaksi. Seuraavan kerran suomalaisnyrkkeilijä puolustaa titteliään toukokuun alussa.

Wahlström sanoo, että hän haluaisi useammankin tittelivyön haltuunsa, mutta muiden liittojen maailmanmestareiden saaminen suomalaisen kanssa samaan kehään on osoittautunut mahdottomaksi.

- Vastustajien saaminen samaan kehään kanssani on osoittautunut vaikeaksi. He eivät vaan halua kohdata minua. Yritämme kaikkia keinoja ja olemme lähestyneet asiaa muun muassa liittojen kautta.

- Olen valmis lähtemään myös ulkomaille ottelemaan, mutta sekään ei ole tuonut muiden liittojen mestareita samaan kehään. Keväällä kehään nousee kärkipään vastustaja, mutta meillä on kova yritys päällä, että viimeistään syksyllä kohtaisin toisen liiton maailmanmestarin, Wahlström kertoi Subarun luovutustilaisuudessa.

Vuoden alussa tammikuussa Wahlström osallistui Teemu Selänteen Supertähdet tv-ohjelman kuvauksiin Las Vegasissa. Reissusta tuomisina jäi kiinnostus joskus nyrkkeillä myös lajin kotimaassa Yhdysvalloissa.

- Oli yllätys, että Las Vegasissa ihmiset tunnistivat minut. Kun vierailimme baseball-kentällä niin osa pelaajista tunnisti minut jopa nimeltä, siksi olisi kiinnostavaa otella myös jenkeissä, Wahlström suunnitteli.

Kevään titteliotteluun Wahlström on kuitenkin jo lähes valmis.

- Olen hyvässä kunnossa. Poskesta joulukuussa läpi mennyt viisaudenhammas ei enää vaivaa. Nyrkkeily tuntuu taas omalta ja hyvältä. Muutama viikko tästä niin olen myös fysiikkani osalta valmis kohtaamaan seuraavan vastustajani, Wahlström summaa.

Eva Wahlström