location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Arvostettu yhdysvaltalainen Kelley Blue Book –tutkimuslaitos on valinnut kuluttajilta saaman palautteen tuloksena Subarun toisen kerran peräkkäin Yhdysvaltojen parhaaksi autobrändiksi - ”Best Overall Brand”. Lisäksi Subaru nousi kansan suosikiksi myös ”Most Trusted Brand” ja ”Best Perfomance Brand” -kategorioissa.

Subaru on valittu toisen kerran peräkkäin Yhdysvaltojen parhaaksi autobrändiksi. Palkinto perustuu kuluttajien omiin arvioihin ja kokemuksiin eri automerkeistä, joita Kelley Blue Book on jo lähes sadan vuoden ajan kerännyt tietokantoihinsa.

Kelley Blue Book julkaisee autoteollisuuden kuluttajatuotteisiin liittyvien kyselyjen palautteen ja niiden arvioinnit viikoittain. Tutkimuslaitoksen kuluttajilta saaman palautteen tuloksena Subaru on voittanut kaikista autonvalmistajista eniten eri kategorioiden ykköstiloja.

Kelley Blue Book on Amerikan johtava kuluttajatutkimuslaitos, ja sitä pidetään maailman johtavana uusien ja käytettyjen autojen hintoja ja niiden jälleenmyyntiarvojen kehitystä tutkivana laitoksena. Kelley Blue Book on seurannut ja arvioinnut autojen hintoja, niiden jälleenmyyntiarvojen kehittymistä ja kuluttajien arvioita ja kokemuksia autoista jo vuodesta 1926.

Lisätietoa ja bränditutkimuksen kaikki tulokset Kelley Blue Book kotisivuilta osoitteista:

https://www.kbb.com/new-cars/brand-image-awards/best-overall-brand/?r=817411002606556700

http://mediaroom.kbb.com/kelley-blue-book-announces-2017-brand-image-award-winners

Range