location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Christer Blomdell on nimitetty Subaru Nordic Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässään Torbjörn Lillrudia, joka siirtyy Subaru Nordic Ab:n omistavan IM Groupin autosegmentin kehitysjohtajaksi Englantiin. Blomdellin toimipaikka on yhtiön pääkonttori Ruotsin Malmössä.

Suomen Subarun maahantuonnin omistavan Subaru Nordic Ab:n uusi toimitusjohtaja Christer Blomdell on työskennellyt yhtiön palveluksessa kymmenen vuoden ajan. Viimeisimmät vuodet hän on toiminut yhtiön varatoimitusjohtajana Malmössä Ruotsissa.

- On erittäin kiinnostavaa ja jopa jännittävää ottaa yhtiön vetovastuu juuri nyt, kun autoteollisuus ja automyynti ovat uusien haasteiden edessä. Tulemme seuraavan kahden vuoden aikana lanseeraamaan useita tulevaisuuden autotekniikalla varustettuja uusia automalleja, uusi toimitusjohtaja Blomdell toteaa.

Subaru Nordic Ab:a viimeiset 14 vuotta luotsannut Torbjörn Lillrud siirtyy Subaru Nordic Ab:n omistavan International Motors (IM) Limitedin palvelukseen yhtiön kotimaahan Englantiin. Lillrudin vastuualueena on IM Motorsin autosegmentin liiketoimintarakenteen edelleen kehittäminen.

Subaru Nordic Ab toimii Subaru-henkilöautojen maahantuojana Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

 

Christer Blomdell

 

Lisätietoja:

 

Thomas Possling, PAN Nordic PR Manager, +46 739 204 925