location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru on julkaissut uuden globaalin perusrakenteen, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden Subarut aina vuoteen 2025 saakka.

Subaru-henkilöautojen uusi globaali perusrakenne on yksi kuudesta kohdasta edistää Subarun toukokuussa 2014 julkaisemaa Prominence 2020 -projektia, jonka päämäärä ei ole ainoastaan tavoitella kestävän kehityksen tuomaa lisäkasvua vaan myös aktiivisesti vahvistaa Subaru-brändin maailmanlaajuista tunnettuutta ja liiketoimintarakennetta.

Uusi perusrakenne yhdessä boxermoottoriperheen, symmetrisen AWD-nelivedon ja törmäyksiä estävän EyeSight-järjestelmän kanssa muodostavat Subarun ydinteknologiat.

Lisää suorituskykyä ja turvallisuutta

Subarun uusi Global -perusrakenne on yhtiön historian suurin yksittäinen auton kokonaissuorituskykyä parantava uudistus. Perusrakenne parantaa Subarun dynaamista ajovakautta ja -mukavuutta sekä vaimentaa korin ääniä ja värinöitä.

Uusi perusrakenne lisää korin ja jousituksen jäykkyyttä 70-100 prosenttia nykyisiin malleihin nähden. Yhdessä uuden jousitusgeometrian, iskunvaimennuksen ja viisi milliä matalamman painopisteen ansiosta pito tiehen paranee oleellisesti ja auto tottelee ohjausliikkeitä kuljettajan haluamalla tavalla.

Uuden perusrakenteen vääntöjäykkyys on 70 prosenttia nykymalleja suurempi ja sen turvallisuus on huippuluokkaa: perusrakenne vaimentaa törmäysenergiaa 40 prosenttia paremmin kuin nykymallit.

Kaikki mallit samalle alustalle

Uusi perusrakenne tarjoaa koko Subaru-mallistolle yhden yhtenäisen alustan. Se mahdollistaa polttoainekäyttöisten, pistoke-hybridien, hybridi- ja sähköautomallien suunnittelun ja tuotannon yhdelle ja samalle alustalle. Uusi perusrakenne säästää suunnittelu- ja tuotantokustannuksia. Myös eri automallien valmistus samalla tuotantolinjalla on myös mahdollista. Kun tuotanto Subarun Japanin ja Yhdysvaltojen autotehtailla tehostuu, Subaru-mallien maailmanlaajuinen kilpailukyky paranee merkittävästi.

Subaru esittelee uuden perusrakenteen ensi kertaa myöhemmin tänä vuonna esiteltävän uuden sukupolven Subaru Impreza -mallin yhteydessä. Myös kaikki muut seuraavan sukupolven Subaru-mallit suunnitellaan uudelle perusrakenteelle.

 Perusrakenne