location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru Nordic Ab:n Suomen maahantuonnin uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty 1. lokakuuta alkaen Jari Hiltunen. Hiltunen siirtyy tehtävään Subaru Nordic Ab:n Suomen kenttäpäällikön paikalta. Hän seuraa tehtävässä Satu Salomaata, joka kahdeksantoista Subaru-vuoden jälkeen päätti etsiä itselleen uusia haasteita.

Subarun maahantuonnin uusi myyntijohtaja Jari Hiltunen sanoo, että hän ottaa uuden tehtävän nöyränä vastaan.

- Viimeisten kahden vuoden aikana olemme yhteistyössä Sadun kanssa vahvistaneet ja uudistaneet Subaru jälleenmyyjäverkostoa vastamaan tulevaisuuden haasteisiin. Siksi tästä on helppo jatkaa eteenpäin.

- Subaru on vastuullinen automerkki, joka on pitkään korostanut aktiivisten turvallisuustekijöiden merkitystä. Vahva ja palveleva jälleenmyyntiverkosto, ympäristövastuu ja turvallisuus ovat meille niitä perustekijöitä, joille Subaru rakentaa Suomessa myös jatkossa tulevaisuuttaan, Jari Hiltunen muistuttaa.

****

Subaru Suomen lehdistön yhteyshenkilöksi siirtyy vuoden vaihteessa äitiyslomalta palaava Virve Nordberg, joka on aikaisemmin työskennellyt Subaru Suomessa markkinointiassistenttina.

Lisätietoja:

Jari Hiltunen, myyntijohtaja, +358 45 6577 038

Thomas Possling, PAN Nordic PR Manager, +46 739 204 925

 

Jari Hiltunen