location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru esitteli 86. Geneven autonäyttelyssä maailman ensi-illassa Subaru XV:n tulevaisuutta raottava konseptimallin. Kysymyksessä on designkonseptimalli, joka on toteutettu Subarun uuden sukupolven Dynamic X Solid -muotoiluteemaan.

Maailman ensi-iltaa Genevessä viettävä Subaru XV Concept on Subarun ensimmäinen cross-over -luokan konseptimalli, joka ei perustu millään tavalla olemassa olevaan malliin. Konseptiauton kolmiulotteinen vaikutelma on saatu aikaiseksi Subaru Dynamic X Solid -muotoiluteeman avulla ja se vihjaa, miltä tulevaisuuden XV voisi näyttää.

Subaru XV Concept on kuin kotonaan urbaanissa kaupunkiympäristössä sekä myös hyvää etenemiskykyä vaativilla metsäteillä. XV Concept on kooltaan nykyistä XV-mallia hivenen pidempi, leveämpi ja korkeampi. Konseptiautossa on myös nykyistä XV-mallia suurempi akseliväli. Autoa vauhdittaa matala boxermoottori, sen ajo-ominaisuuksista ja vakaasta etenemiskyvystä vastaa yli 40 vuoden kokemuksella Subarun symmetrinen AWD-neliveto.

Subaru XV Conceptin mitat:

Pituus 4520 mm, leveys 1920 mm, korkeus 1570 mm.

Akseliväli: 2670 mm

Rengaskoko: 245/50 R19

Matkustamo: 5 henkilöä

 

Esillä myös uudistuneet Forester ja XV

Subarun osastolla nähtävänä on myös mallivuoden 2016 kunniaksi uudistunut Subaru Forester, joka oli viime vuonna Suomen eniten myyty Subaru-malli. Foresterin facelift sisältää muun muassa kääntyvät kaksois-led-ajovalot sekä tukun muita auton mukavuustasoa kohottavia varusteita.

Maaliskuun 19.-20. päivä Suomessa esiteltävän uudistuneen Subaru Foresterin hinnat ovat myös jo tiedossa: bensiinimoottorimalliston hinnat alkavat 32 967,74 eurosta ja turbodieselmoottorilla varustettujen 36 990,05 eurosta.

Myös helmikuussa Suomessa myyntiin tullut Subaru XV:n facelift on esillä Genevessä. Uudistuneen XV:n erottaa edeltäjästään uudelleen muotoilluista ajovaloista, etupuskurista ja maskista. Myös ohjaamon toimivuutta ja laatuvaikutelmaa on parannettu muun muassa uusilla materiaaleilla, uuden ohjauspyörän, mittariston, kojetaulun raitisilmasuulakkeiden, uudistuneen vaihdekepin ja keskikonsolin avulla.

Subaru XV:n bensiinimalliston autoverolliset hinnat alkavat 26 685,72 eurosta ja dieselmallit 30 563,78 eurosta.

 XV

 

XV