location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru esitteli Tokion autonäyttelyssä Legacy- ja XV -malleistaan konseptiautot, joiden muotoilu- ja koriratkaisut esittelevät Subarun näkemyksen automallien tulevista urheilullisista tuotantoversioista.

Subaru Legacy B4 Blitzen Concept

B4 Blitzen Concept on Subarun muskeliautomainen näkemys nelivetoisen Legacy-mallin korkealuokkaisesta ja urheilullisesta malliversiosta, joka kunnioittaa aiempien Legacy Blitzen –konseptiautojen henkeä.

B4 Blitzenin väri on ikoninen ”premium red”, joka on aiemmista konseptiversioista tuttu väri. B4:n keulan leveä ja matala ilme, yhdistettynä mustaan jäähdytinsäleikköön, auton takaosan kaksiosaiseen spoileriin ja 19-tuuman 245/40 R 19 –renkaisiin, korostavat auton toiminnallista ja urheilullista ilmettä.

Sisätilojen pääväri on musta, jonka urheilullisuutta alleviivaa punaiset korostukset ja beigen väriset nahkaverhoilut.

Jatkuvatoimisella nelivedolla varustetun konseptiauton konepellin alla on tuotantoautosta tuttu 173 hevosvoimainen 2.5-litran polttoaineen monipisteruiskutuksella varustettu boxermoottori.

 

Subaru XV Sport Concept

Kirkkaan keltainen ”sunrise yellow” XV-malli on jousitukseltaan madallettu urheilullinen versio maastokelpoisesta XV-mallista. Korin sporttista ilmettä on jousitusratkaisun ohella korostettu keltaraidallisilla spoilereilla, mustalla jäähdytinsäleiköllä ja rohkeasti muotoiluilla 17-tuuman erikoisvanteilla, joille on asennettu 225/55 R 17 matalaprofiilirenkaat

Auton mustan puhuvaa ohjaamon yleisilmettä on harmonisoitu auton ulkoasuun kirkkaan keltaisilla raidoilla ja saman värisillä yksityiskohdilla.

Jatkuvatoimisella nelivedolla varustetun XV Sport Conceptin konehuoneessa on tuotantomallista tuttu 2.0-litran 150 hevosvoiman polttoaineen monipisteruiskutuksella varustettu boxermoottori.