location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru esittelee maaliskuun 5.-15. päivä 85. Geneven autonäyttelyssä muun muassa ensi syksynä Suomeen saapuvan Subaru Levorgin ja maaliskuussa myyntiin saapuvat Subaru Outbackin ja uudistuneen Subaru Foresterin. Subaru-tähdet Geneven autonäyttelyssä 2015

Subaru Outback:

Viidennen sukupolven uusi Subaru Outback on edeltäjäänsä kevyempi, 25 millimetriä (nyt 4 815 mm) pidempi ja 20 millimetriä (nyt 1 840 mm) leveämpi. Auton akseliväli on entinen 2 745 mm. Parempien maasto-ominaisuuksien saavuttamiseksi Outbackin rengas- ja vannekokoa on kasvatettu ja alusta suojattu monesta kohdasta. Outbackin maavara on yhä 200 mm.

Maaliskuussa Suomeen saapuva Outback sai Euro NCAP:n korkeimman mahdollisen turvallisuusluokituksen viisi tähteä. Testin lopputulos alleviivaa Subarun strategiaa parantaa kaikkien ajoneuvojensa turvallisuutta eri innovaatioilla, kuten törmäyksiä estävällä EyeSight –kamerajärjestelmällä, joka on uuden Outbackin vakiovaruste.

Portaattomalla Lineartronic-vaihteistolla varustetun Outbackin vakiovarusteeksi on liitetty myös Subaru Foresterista tuttu X-Mode-järjestelmä, joka helpottaa Outbackin ajamista hankalissa maastoajo-olosuhteissa. X-Mode-järjestelmä on kytketty kontrolloimaan muun muassa jyrkissä mäissä kaasu- ja jarrupolkimien sekä vaihteiston käyttöä. Tarvittaessa järjestelmä avustaa kuljettajaa. X-Mode-järjestelmään kuuluu myös alamäkihidastin.

Subaru Levorg:

Uusi Subaru Levorg nähdään Genevessä ensimmäistä kertaa Euroopassa.

Subaru Levorg on urheilullinen, jatkuvalla AWD-nelivedolla varustettu Sport Tourer -farmariauto. Nimi Levorg tulee sanoista ”Legacy”, ”Revolution” ja ”Touring”. Uudessa mallistossa on kaksi vaihtoehtoa: Levorg 1.6 ja Levorg 2.0 GT-S, jotka ovat jatkuvatoimisella symmetrisellä AWD-nelivedolla varustettuja. Molempien moottorien yhteyteen on valittavissa portaaton Lineartronic-automaattivaihteisto.

Subaru Levorg Sport Tourer on 4,69 metriä pitkä, 1,78 metriä leveä ja 1,48 metriä korkea. Auton akseliväli on 2,65 metriä. Uusi Subaru Levorg saapuu ensi syksynä Suomeen.

Subaru Forester :

Subaru esittelee Genevessä myös vuosimallin 2015 Subaru Foresterin, joka on päivitetty ohjaamon osalta ja sen voimalinjaan on saatavana pitkään odotettu turbodieselmoottorin ja portaattoman Lineartronic-automaattivaihteiston yhdistelmä. Uudistuneen ohjaamon viihtyvyyttä on parannettu uudella urheilullisen ilmeen omaavalla mittaristolla, ohjauspyörällä käyttökytkimineen, uusilla laadukkailla materiaaleilla sekä ergonomisella suunnittelulla. Keskikonsolin 7-tuuman kokoinen audiolaitteisto on kokonaan uusi ja se on vakiona jokaisessa automallissa.

Uudistettu portaaton Lineartronic-vaihteisto nostaa boxerturbodieselmoottorin ja symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän kokonaan uudelle tehokkuustasolle.  Portaaton CVT-vaihteisto pitää moottorin toiminnan koko ajan ihanteellisella tehoalueella ja autossa on maastoajoon kehitetty X-Mode -järjestelmä, joka helpottaa ajamista haastavissa ajo-olosuhteissa. Uudistunut Subaru Forester saapuu maaliskuussa Suomeen.