location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Eva Wahlström ja Subaru jatkavat menestyksellistä yhteistyötä

Suomen ykkösnaisnyrkkeilijä, maailman ja Euroopan mestari Eva Wahlström ja Subarua maahantuova Subaru Nordic AB ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan. Parhaillaan titteliottelun puolustamiseen valmistautuva Eva sai käyttöönsä väriltään helmiäisvalkoisen nelivetoisen Subaru Foresterin.


Maailmanmestaruuden puolustamiseen valmistautuva Eva Wahlström ajaa Subaru Foresterilla. Jatkuvalla nelivedolla varustettu Subaru on Evalle tuttu automerkki, sillä ajokokemusta Subarun ratissa on kertynyt jo kahdeksan vuoden ajalta.


- Subaru on turvallinen perheauto, jossa istuu ylempänä ja siten näkee hyvin liikennevirtaan. Talvella Subaru on ollut ihan loistava auto Subarussa on myös hyvin tilaa: lasten tavarat sekä omat treenikamppeet mahtuvat aina hyvin mukaan. Ja Subaru on sitä paitsi hyvännäköinen auto!, Eva muistuttaa.