location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Uusi Subaru WRX STI saavutti huipputuloksen törmäystestissä

Uusi Subaru WRX STI vahvisti Subarun merkittävää asemaa kolariturvallisuuden saralla, kun uutuusmalli saavutti Yhdysvaltalaisen IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) tieturvallisuusinstituutin kolaritesteissä parhaan mahdollisen TSP ”Top Safety Pick” -tunnustuksen.

 

Uusi Subaru WRX STI on yksi maailman nopeimmista sarjatuotantoautoista sekä nyt myös tutkitusti yksi turvallisimmista. Nelivetoinen Subaru WRX STI saavutti IIHS –tieturvallisuusinstituutin kolaritestin jokaisella osa-alueella parhaan arvosanan.

 

IIHS:n kolaritesteissä arvioitiin ja mitattiin auton kestävyyttä ja rakenteita muun muassa etu- ja sivutörmäys-, perään- ja ympäriajotesteissä sekä niin sanotussa pylvästestissä, jossa auto törmää etukulmallaan kapeaan esteeseen.

 

Subaru on edelleen ainoa autovalmistaja maailmassa, jonka jokaiselle automallille yhdysvaltalainen IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) tieturvallisuusinstituutti on myöntänyt kolariturvallisuudesta TSP ”Top Safety Pick – huipputurvallinen valinta” –tunnustuksen.

 

Subaru WRX STI:n kolaritestin tuloksiin voit tutustua oheisesta linkistä:

 

www.iihs.org/iihs/news/desktopnews/redesigned-subaru-wrx-earns-top-safety-pick