location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru-henkilöautojen valmistaja Fuji Heavy Industries Ltd. on ottanut Tokiossa käyttöönsä uuden ja modernin pääkonttorin, joka kantaa nimeä Ebisu Subaru Building.

Fuji Heavy Indrusties Ltd. rakentaa määrätietoisesti Subarun tulevaisuutta. Yhtiö avasi autotehtaan uuden ja nykyaikaisen pääkonttorin Tokiossa, johon elokuun 18. päivä mennessä muuttaa koko Subaru-henkilökunta yhtiön kolmesta Tokiossa sijaitsevasta aiemmasta toimitilasta. Uudessa pääkonttorissa työskentelee kaikkiaan 1 200 työntekijää.

 

Ebisu Subaru Buildingin designiin ja arkkitehtuuriin on yhdistetty kaksi Subarulle merkittävää elementtiä – nopeus ja dynaamisuus. Rakennuksessa on runsaasti avointa ja yhteistä tilaa, joissa työntekijät voivat keskustella toistensa kanssa. Rakennus on varustettu myös keskinäistä kommunikaatiota nopeuttavilla digitaalisilla viestintätauluilla.

 

Uuden pääkonttorin suunnittelussa on otettu tarkkaan huomioon myös ympäristötekijät. Ympäristöä säästävä uusi tekniikka valvoo muun muassa rakennuksen sisälämpötilaa, ilmanvaihtoa, valaistusta ja kuuman veden käyttöä. Vastaavankokoiseen rakennukseen verrattuna energiakulutusta on uuden tekniikan avulla pystytty vähentämään peräti 40 prosentilla.

 

Ebisu Subaru Building on myös turvallinen. Rakennuksen suunnitellussa on otettu huomioon mahdolliset luonnonkatastrofit, kuten maanjäristykset ja niiden vaikutukset. Hätätapauksien varalta työtekijöille on suunniteltu pelastautumisjärjestelmät sekä -tilat. Rakennus on varustettu myös hätägeneraattoreilla.

 

Uuden pääkonttorin ensimmäisessä kerroksessa on iso esittelytila, jonne on koottu koko Subaru-mallisto. Jo lähitulevaisuudessa Subaru aikoo esitellä uusia automalleja uusissa tiloissa. Esimerkiksi kolmannen kerroksen EBiS 303 –tapahtumasalin kapasiteetti on 1 200 vierasta.