location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Subaru Nordic Ab:n keväällä lanseeraama Ajamisen ilo –teema tavoitti kesän myötä tehokkaasti urheiluautojen ystävät. Kampanjan avulla Subaru BRZ sportcoupén tilauskanta Suomessa kymmenkertaistui.

Autokaupan haasteellisesta alkuvuodesta huolimatta Subaru on pystynyt kasvattamaan myyntiään markkinoita nopeammin. Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana Subarun myynninkasvu on ollut yli 30 prosenttia.

 

Kesä on urheiluautojen ominta aikaa ja etenkin urheiluautojen segmentissä Subarun nousu näkyy. Kesäkuussa Subaru BRZ pääsi ainoana urheiluautona segmentin myyntitilastoon. Urheiluautojen myynti on laskenut viime vuodesta 47,6 prosenttia, kun samaan aikaan Subaru BRZ:lle kasvua on kirjattu hurjat 300 prosenttia ja automallin suosio viime vuoteen verrattuna kymmenkertaistui.

 

- Päädyimme urheilullisien Subaru-uutuuksien kohdalla koko Skandinavian sekä Baltian alueilla aggressiiviseen hinnoitteluun syystä, että teemamme ”Ajamisen ilo” olisi mahdollisimman monen koettavana. Olemme iloisia siitä, että suomalaisautoilijat ovat löytäneet urheiluautomallistomme. Tiedossamme on myös asiakkaita, jotka hankkivat samaan aikaan perheeseen Subaru Foresterin ja BRZ:n.

 

- Olemme toimittaneet Subaru BRZ -autoja kolminkertaisen määrän viime vuoteen verrattua ja tilauskirjassa odottaa lähes kolmenkymmentä autoa lisää, joten tänä vuonna tulemme vähintäänkin kymmenkertaistamaan Subaru BRZ:n myynnin Suomessa.

 

- Nelivetoisten autojen myynti Suomessa on kasvanut parikymmentä prosenttia, kun samaan aikaan olemme kasvattaneet osuuttamme yli kolmellakymmenellä prosentilla. Kasvamme markkinoita nopeammin ja tämä trendi on yksistään positiivista, Subaru Nordic Ab:n Suomen myyntipäällikkö Satu Salomaa muistuttaa.

 

Subaru BRZ on klassinen 2-ovinen 2+2 -paikkainen takavetoinen sportcoupé -urheiluauto, jonka ulkonäkö sekä suorituskyky puhuttelevat. Subaru Nordic Ab:n Ajamisen ilo –teeman myötä Subaru BRZ:n uusi autoverollinen hinta manuaalivaihteisena on 34 985,85 euroa ja automaattivaihteisena 35 831,45 euroa.