location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Eurooppaan ensi vuonna saapuva Subaru Levorg on saanut ”Good Design Award 2014”-designpalkinnon. Arvostetun palkinnon myönsi Japanin teollisuusmuotoilun design-promootiojärjestö JDP (Japan Institute of Design Promotion).

Designpromootiojärjestö perusteli päätöstään seuraavasti: ”Subaru Levorgin korimuotoilussa on osattu yhdistää farmariauton mukavuus ja urheiluauton näyttävyys ja dynaamisuus. Autossa ovat hyvin esillä Subaru-brändin ulkoiset tunnusmerkit, väljät sisätilat sekä iso tavaratila. Sisätilojen suunnittelu ja materiaalit ovat laadukkaita. Subarun jatkuvatoiminen neliveto yhdessä boxer-moottorin kanssa takaa ajovakauden, vahva kori ja kuljettajaa avustava uusi EyeSight –kamerajärjestelmä turvallisuuden”.

 

”Good Design Award” -palkinto on myönnetty vuodesta 1957 alkaen. Vastaava palkinto myönnettiin Subaru XV- ja Impreza –malleille vuonna 2012 ja Subaru Foresterille vuonna 2013.

 

Subaru Levorg on urheilullinen, jatkuvalla AWD-nelivedolla varustettu Sport Tourer -farmariauto. Nimi Levorg tulee sanoista ”Legacy”, ”Revolution” ja ”Touring”. Uudessa mallistossa on kaksi vaihtoehtoa: Levorg 1.6 ja Levorg 2.0 GT-S. Levorg saapuu Eurooppaan ensi vuonna. Suomeen uutuutta odotellaan syksyllä 2015.