location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

uutiset

 

Amerikkalaisten kuluttajien tyytyväisyyttä mittaava American Satisfaction Indexin mukaan Subaru-autoilijat ovat Yhdysvaltojen toiseksi tyytyväisimpiä autonomistajia.

Subarun menestys Amerikan mantereella jatkuu. Vuosi sitten Subaru kirjasi Yhdysvalloissa uuden myyntiennätyksen 424 863 myytyä autoa, joka on 26 prosenttia edellisvuotta enemmän.

Tuoreimman kuluttajatutkimuksen mukaan Subaru-omistajat ovat myös ostopäätökseensä tyytyväisiä, sillä amerikkalaisten autonomistajien asiakastyytyväisyyttä mittaavassa indeksissä Subaru on sijalla kaksi. Ero ykköspaikan Mercedes-Benziin on ainoastaan yksi piste. Saman tutkimuksen mukaan Subaru-asiakkaat ovat merkkiuskollisinta ostajakuntaa.

American Satisfaction Index rakennettiin haastattelemalla sattumanvaraisesti 4 360 autoilijaa, jotka arvioivat viimeisintä autokauppaansa. 

Tutkimuksen yhteenvetona voitiin todeta, että amerikkalaiset autoilijat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä kuluttajia. Eri toimialoista eniten tyytymättömiä asiakkaita keräsivät maksu-tv ja internetpalveluntarjoajat ja lentoyhtiöt. 

Lisätietoja: www.marketwatch.com/story/the-most-hated-car-company-in-america-is-2014-08-26