location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

SUBARUN PERUSTURVALLISUUS

Perusturvallisuus

Subaru on yhtiön alkuajoista lähtien pyrkinyt tuomaan mielenrauhaa ja nautintoa autoiluun.
Jo Subaru 360:n markkinointi vuonna 1958 nojasi laajaan näkökenttään, jonka ansiosta kuljettajat näkivät turvallisesti molempiin suuntiin tasoristeyksissä.
Perusturvallisuudessa auton turvallisuutta parannetaan sen perusominaisuuksia kehittämällä, ei lisäämällä ominaisuuksia myöhemmissä vaiheissa.

 

Helpompi ajaa, vähemmän onnettomuuksia.

Subarun juuret ovat lentokoneteollisuudessa. Pienelläkin virheellä voi lentokoneessa olla vakavat seuraukset, ja siksi mahdollisimman turvallisen toimintaympäristön luominen on aina ollut meille luontaista. Edeltäjiensä turvallisuusajattelun mukaisesti Subaru keskittyy suunnittelun perustekijöihin, kuten auton pintoihin ja toimintaan. Tavoitteenamme on selkeä, käytännöllinen ja mukava tila, jossa kuljettaja voi keskittyä ajamiseen.

TAVOITTEENA ON KOLARIVAPAA AUTO

TAVOITTEENA ON KOLARIVAPAA AUTO

Subarun autot on suunniteltu siten, että noin metrin korkuiset kohteet näkyvät selvästi auton kaikista ikkunoista.
Näin kuljettajan on helppo tarkistaa, ettei auton ympärillä ole lapsia tai esteitä. Auton jokainen osa-alue aina sivupeilien sijainnista sivuikkunoiden kolmikulmaiseen muotoon on suunniteltu määrättyä tarkoitusta varten.

Itse asiassa perusturvallisuuteen liittyvä osaamisemme näkyy odottamattomissakin paikoissa, kuten kuljettajan ajoasennossa, ajamista helpottavissa mukavissa istuimissa ja jopa autojemme intuitiivisissa kytkimissä.

Onnettomuudet ovat paljon epätodennäköisempiä, kun kuljettaja voi keskittyä yksinomaan ajamiseen. Siksi Subaru lähestyy autojen suunnittelua onnettomuuksien välttämisen näkökulmasta.

Lue Lisää

OPTIMAALINEN AJOASENTO

OPTIMAALINEN AJOASENTO

Subarun optimaalisessa ajoasennossa kuljettaja liikuttaa käsiään ja jalkojaan luonnollisesti, mikä lieventää kuormitusta sekä tekee ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Lisäksi ajoasento mahdollistaa tarkat väistöliikkeet kolarin uhatessa. Subarun ohjaamossa jokainen kuljettaja löytää ihanteellisen ajoasennon.

Lue Lisää