location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

AKTIIVINEN TURVALLISUUS

Aktiivinen turvallisuus

Subarun aktiivinen turvallisuus pohjautuu symmetriseen AWD-nelivetoon ja Subarun ainutlaatuisen tasapainoiseen BOXER-moottoriin.
Aktiivinen turvallisuus auttaa sinua välttämään vaaratilanteet, jotta sinä voit nauttia ajamisesta rauhallisin mielin kaikissa sää- ja tieolosuhteissa.

Subarun huippuunsa hiotun ajoteknologian ansiosta automme reagoivat täsmällisesti kuljettajan jokaiseen ohjausliikkeeseen.

 

Ajamisen jokaisen osa-alueen hallinta tekee autoista turvallisempia

Kuvittele ajavasi sateisena päivänä moottoritiellä. Tiellä oleva vesi voisi aiheuttaa huolta monessa autossa. Vesi alentaa tien pinnan kitkaa ja vaikeuttaa ohjaamista.

Subaru edistyneen aktiivisen turvallisuuden avulla auto noudattaa aina kuljettajan ohjausliikkeitä, jolloin vaaratilanteita on helpompi välttää – myös huonolla säällä.

Subaru on hionut kaikki auton perustoiminnot – ajamisen, kääntymisen ja pysähtymisen – huippuunsa, jotta sen autot säilyttäisivät poikkeuksellisen vakautensa ja ennakoitavan ohjautuvuutensa haastavimmissakin olosuhteissa. Ajamisen osa-alueiden hallinta tekee autoista turvallisempia.

VAKAA JA LUOTETTAVA

VAKAA JA LUOTETTAVA

Symmetrinen AWS-neliveto mahdollistaa uskomattoman pidon ja luotettavan ajotuntuman. Kun tähän yhdistetään vielä jousituksen erinomaiset hallintaominaisuudet, auto toimii juuri niin kuin kuljettaja odottaa. Erittäin jäykkä ja kevyt kori mahdollistaa varmaotteisen ajotyylin ja vaaratilanteiden tehokkaan välttämisen. Myös Hill-start Assist -mäkilähtöavustin lieventää kuljettajan stressiä.

Lue Lisää

ENNAKOITAVUUS

ENNAKOITAVUUS

Kuvittele, että voisit ajaa sateisena tai lumisena päivänä liukkaaseen mutkaan ilman yllätyksiä, ajaa kaarteen juuri niin kuin ajattelitkin ja jatkaa matkaasi sulavasti. Subarussasi on lukuisia toimintoja, jotka saavat kaarreajon sujumaan kuin tanssi.

Lue Lisää