location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Aiomme rakentaa

MAAILMAN TURVALLISIN AUTO

VIISI TÄHTEÄ EURO NCAPISSA

VIISI TÄHTEÄ EURO NCAPISSA

EYESIGHT

EYESIGHT

EyeSightillä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät autollesi turvallisemman auton. Siinä on ennakoiva jarrujärjestelmä, mukautuva vakionopeussäädin, linjavartio, proaktiivinen kaasupellin säätö, varoitus ja viestin ominaisuudet.

Subaru EyeSightin turvallisuustulokset on varmistettu riippumattomalla Euro NCAP -järjestelmällä.

Katso kaikki EyeSight-elokuvat

SUBARUN ENNAKOIVA TURVALLISUUS

SUBARUN ENNAKOIVA TURVALLISUUS

Subaru on ennakoivan turvallisuusteknologian pioneeri. Yhtiön tavoitteena on onnettomuuksien täydellinen eliminointi.

Subarun vaaroja tunnistavat ja ajoturvallisuutta edistävät järjestelmät on kehitetty yli neljännesvuosisadan aikana kertyneen osaamisen pohjalta.

EyeSight on ensimmäinen sarjatuotetuissa henkilöautoissa käytetty tämäntyyppinen järjestelmä.

Lue lisää

SUBARUN PERUSTURVALLISUUS

SUBARUN PERUSTURVALLISUUS

Subaru on yhtiön alkuajoista lähtien pyrkinyt tuomaan mielenrauhaa ja nautintoa autoiluun.

Jo Subaru 360:n markkinointi vuonna 1958 nojasi laajaan näkökenttään, jonka ansiosta kuljettajat näkivät turvallisesti molempiin suuntiin tasoristeyksissä.

Perusturvallisuudessa auton turvallisuutta parannetaan sen perusominaisuuksia kehittämällä, ei lisäämällä ominaisuuksia myöhemmissä vaiheissa.

Lue lisää

SUBARUN AKTIIVINEN TURVALLISUUS

SUBARUN AKTIIVINEN TURVALLISUUS

Ainutlaatuinen teknologia Subarun aktiivisen turvallisuuden taustalla: symmetrinen AWD-neliveto ja Subarun BOXER-moottori.

Subaru luottaa symmetrisen AWD-nelivetonsa ylivoimaiseen turvallisuuteen ja suorituskykyyn kaikissa olosuhteissa.

Symmetrisen AWD-nelivedon lisäksi myös BOXER-moottori edistää Subarujen turvallisuutta. Optimaalisesti suunnitellun ja symmetrisesti tasapainotetun moottorin painopiste on matalalla, mikä laskee koko auton painopistettä ja tekee ajamisesta vakaampaa ja turvallisempaa.

Lue lisää

SUBARUN PASSIIVINEN TURVALLISUUS

SUBARUN PASSIIVINEN TURVALLISUUS

Subaru on kerännyt ja analysoinut valtavasti tietoa erilaisista liikenneonnettomuuksista voidakseen edistää matkustajien ja jalankulkijoiden turvallisuutta. Yksityiskohtien hiomisen ja jatkuvien törmäystestien tuloksena olemme kehittäneet autojemme rengasmaisen turvakehikon (Ring-Shaped Reinforcement Framed Body). Matkustajien ohella Subarun passiiviset turvallisuusominaisuudet suojelevat myös jalankulkijoita.

Lue lisää

OMISTUSKYSELYN TULOS

OMISTUSKYSELYN TULOS

KATTAVA TURVALLISUUS

KATTAVA TURVALLISUUS

Subaru 360:n lanseerauksesta vuonna 1958 lähtien Subaru on hionut väsymättä autojensa yksityiskohtia – kaikkea näkyvyydestä ohjainlaitteisiin ja istuinten muotoiluun. Tämä ajattelu kumpuaa Subarun pitkäjänteisestä tavoitteesta tehdä jokaisesta ajomatkasta stressitön ja nautittava.

View Subarun matkan ajan