location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

BOXER -moottori

Takaisin Outback

Harvassa autossa on Outbackin kaltaista luontaista varmuutta.

SUBARU BOXER -moottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, mikä tekee moottorin rakenteesta matalan. Näin moottorin ja siten koko ajoneuvon painopiste on matalalla, joten ajotuntuma on vakaa. Männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin, mikä vähentää moottorin värinää.

SUBARU BOXER -moottorissa

Enemmän vakautta ja kestävää suorituskykyä

Koska matalarakenteinen moottori on asennettu korissa alhaalle, koko auto on vakaa, eivätkä sivuttaisliikkeet vaikuta siihen samalla tavalla kuin muilla moottoriratkaisuilla varustettuihin autoihin.

Moottorin matala rakenne on luonnostaan jäykkä ja itseään tasapainottava. Rakenne aiheuttaa V-moottoreita tai 4-sylinterisiä rivimoottoreita vähemmän värinää, joten myös moottorin kestävyys ja luotettavuus paranevat.

2.5-litrainen DOHC SUBARU BOXER -bensiinimoottori

Outbackin jo luonnostaan tasainen ja voimakas 2,5-litrainen DOHC-moottori on nyt entistäkin voimakkaampi ja polttoainetehokkaampi. Teimme myös erityistä hienosäätöä vääntöön keskitasoisilla ja pienillä kierroksilla, joten käytössäsi on tarvittaessa enemmän tehoa, myös liikkeelle lähdettäessä. Moottori on entistä herkemmin reagoiva kaupunkiajossa ja tehokkaampi maantieajossa huomattavan 235 Nm:n väännön ansiosta alhaisemmalla kierrosnopeudella 4 000 r/min. Lineartronic-automaattivaihteistoon yhdistettynä moottori on entistä polttoainetehokkaampi ja puhtaampi, joten se on erinomainen niin polttoainekustannusten kuin ympäristönkin kannalta.

 

Subaru boxer engine

MAKSIMITEHO:
175 hv (129 kW) / 5800 r/min

MAKSIMIVÄÄNTÖMOMENTTI: 235 Nm / 4000 r/min

POLTTOAINEENKULUTUS*:
7,0 l/100 km

CO2-PÄÄSTÖT*: 
161 g/km

 

 

* Polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt: direktiivin EY 715/2007 – EY 136/2014W mukaan.

 

2.0-litrainen DOHC TURBO SUBARU BOXER -dieselmoottori

Entistä polttoainetehokkaampi 2,0-litrainen DOHC TURBO SUBARU

BOXER -dieselmoottori on houkutteleva vaihtoehto voimakkaaseen ja tehokkaaseen henkilöautoon. Tehokas 350 Nm:n huippuvääntö matalammalla kierrosluvulla 1600 r/min tarjoaa voimaa silloin kun sitä eniten tarvitaan, kuten ohituksissa tai ajettaessa jyrkkää rinnettä ylös. Uusi moottori on myös entistä puhtaampi ja Euro6b-standardin mukainen. Se on myös entistä hiljaisempi ja värinättömämpi, mikä tekee ajosta miellyttävämpää. Keraamiset hehkutulpat nopeuttavat kylmäkäynnistystä.

 

Subaru boxer engine

MAKSIMITEHO:
150 hv (110 kW) / 3600 r/min

MAKSIMIVÄÄNTÖMOMENTTI: 
350 Nm / 1600-2800 r/min

POLTTOAINEENKULUTUS*: 
6,1 l/100 km

CO2-PÄÄSTÖT*:
159 g/km

 

* Polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt: direktiivin EY 715/2007 – EY 136/2014W mukaan.